reklama
Marcia 1983
Fanka BB :)
Ja urodziłam pierwsze w wieku 22 ale mlodsza od Ciebie zdecydowanie nie jestemA jest ktoś młodszy ode mnie? Ja synka urodziłam w wieku jeszcze 23 lat Obecnie 25.
Kotciara
Moderator
Ja w tym momencie mam 24A jest ktoś młodszy ode mnie? Ja synka urodziłam w wieku jeszcze 23 lat Obecnie 25.
Ktoś przebije?
Altojaxx
Ja 22Ja w tym momencie mam 24
Ktoś przebije?
Mamachlopcow
Ja 28 ale będzie to 3 dziecko
marlusia
Ja 29 we wrześniu i drugie dziecko też nam trochę opóźnienie wyszło z tym drugim, ale sytuacja na świecie mnie zniechęcała.
A teraz już młoda jest taka duża, sama ciagle mówi, że będziemy mieć niedługo dzidziusia tylko nie wiem skąd ma takie informacje, bo juz od 3 msc opowiada takie historie
A teraz już młoda jest taka duża, sama ciagle mówi, że będziemy mieć niedługo dzidziusia tylko nie wiem skąd ma takie informacje, bo juz od 3 msc opowiada takie historie
Alabama89
Mnie tez drażni zapach z lodówki wiec to chyba ciaza a nie syf w lodowceNie mogę otworzyć lodówki, dosłownie muszę wstrzymywać oddech, bo tak mi okropnie śmierdzi. I teraz nie wiem czy to ja mam problemy z węchem czy trzeba zrobić gruntowne porządki.
reklama
Kotciara
Moderator
To pocieszające, bo to byłyby baaardzo wykańczające porządkiMnie tez drażni zapach z lodówki wiec to chyba ciaza a nie syf w lodowce