reklama
Madziaair
Zaangażowana w BB
Przepraszam, rzeczywiście głupio zabrzmiało. Nie neguję problemu. Chodziło mi raczej o to, że są okoliczności pozamedyczne, które mogą też wpływać na sytuację a ciągły poziom stresu na pewno nie pomaga. Niemniej raz jeszcze przepraszam. Czasem najpierw powiem, potem pomyślę...Przepraszam ale teksty o odpuszczaniu są szkodliwe. Niepłodność jest choroba. Choremu na raka nikt nie każe odpuścić tylko się leczyć.
To ze po 8 latach ktoś zaszedł w ciąże nie znaczy ze odpuścił, zajście w zdrowa ciąże to wiele różnych czynników które się akurat ułożyły w dobrą całość. A zakładam, że jak się ktoś starał przez 8 lat to robił nieco więcej niż tylko uprawiał seks, wiec może znaczenie jednak ma leczenie a nie magiczne odpuszczenie.
Kotciara
Moderator
Cześć, nie ma co sugerować się betą innych osób, jako że u różnych osób w innym momencie mogło być zagnieżdżenie, każdy ma inne przyrosty a dodatkowo nie zawsze wiek ciąży jest adekwatny (np. przez przesunięcie owulacji).Hej
Czy pamiętacie jaką miałyście betę po 4 tc? Np. 4t 2dni...
Teoretycznie mówi się, że fajnie aby w 4+0, czyli w dniu spodziewanej @ beta była 3 cyfrowa (edit - ale to trzeba być pewnym dnia owulacji).
Madziaair
Zaangażowana w BB
U mnie 147 4t+2 lub 4t+4 (zależy jak licząc) ale nie ma co na to patrzeć bo te normy są tak szerokie, czas zapłodnienia tak różny, że nie da się tego miarodajnie porównaćHej
Czy pamiętacie jaką miałyście betę po 4 tc? Np. 4t 2dni...
ladydaise
Fanka BB :)
A pęcherzyk pamiętasz kiedy był widoczny?U mnie 147 4t+2 lub 4t+4 (zależy jak licząc) ale nie ma co na to patrzeć bo te normy są tak szerokie, czas zapłodnienia tak różny, że nie da się tego miarodajnie porównać
Marcia 1983
Jak tak sobie czytam o was to wychodzi na to, ze ja jestem tutaj chyba najstarsza w czerwcu 40 wybiła no ale mam dwójkę chłopaków z poprzedniego małżeństwa, dwie straty z obecnym mężem no i teraz ta obecna
ladydaise
Te tygodnie i dni ja liczę od 1 dnia ostatniej miesiączkiA pęcherzyk pamiętasz kiedy był widoczny?
Madziaair
Zaangażowana w BB
Jeszcze nie byłam u lekarza dopiero za tydzień idę. Ale chyba dopiero przy Becie powyżej 1000 może być widoczny.A pęcherzyk pamiętasz kiedy był widoczny?
Mamachlopcow
jak byłam na wizycie 5+4 to tez nic nie było , tydzień później mega się rozkręciłoU mnie również oprócz pryszczy na twarzy, na ten moment bezobjawowo... również w poprzedniej ciąży tak mnie bolały piersi, że nie mogłam leżeć na boku. Po prostu się nie dało! A teraz cierpliwie czekam na objawy.
5+2
reklama
Madziaair
Zaangażowana w BB
Oj tam oj tam, raptem 3mce - to jak nicJak tak sobie czytam o was to wychodzi na to, ze ja jestem tutaj chyba najstarsza w czerwcu 40 wybiła no ale mam dwójkę chłopaków z poprzedniego małżeństwa, dwie straty z obecnym mężem no i teraz ta obecna