reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2024

reklama
No właśnie dla mnie mega zagadka, w poprzedniej ciąży czułam, że będzie dzieeczynka a teraz nic zero null🙈 choć gdzieś tam w głowie chłopiec, ale noooo zobaczymy😅 a Ty?

u mnie musi być córka , takich początków w synami nie miałam , tylko kobieta może taki stres zafundować 🤣🤣🤣
U mnie wszystkie miejskie legendy głoszą córkę. 😂 Większe przyrosty bety, owulacja z lewego jajnika no i wiadomo - chiński kalendarz 😎
No i w sumie jak ostatnim razem przeczuwałam chłopca (nie wiem jednak czy miałam rację), tak teraz czuje dziewczynkę. 🙈

Załączniki

• chinski.jpg
    chinski.jpg
    99,1 KB · Wyświetleń: 46
U mnie wszystkie miejskie legendy głoszą córkę. 😂 Większe przyrosty bety, owulacja z lewego jajnika no i wiadomo - chiński kalendarz 😎
No i w sumie jak ostatnim razem przeczuwałam chłopca (nie wiem jednak czy miałam rację), tak teraz czuje dziewczynkę. 🙈
u mnie tez wychodzi córka :)
owulacje miałam z prawego jak zawsze kiedy zachodzę w ciąże 😑 ale liczę na córkę nie ukrywam :))

Ja jak w tych poprzednich ciążach miałam preferencje co do płci...nawet imiona wybieraliśmy na samym początku 🙆 tak teraz nic. W ogóle nie czuje się jak w ciąży, jakoś o niej nie myślę ...w sensie,że się uda...boje się kolejnej straty ale jestem gdzieś na nią przygotowana... Nigdy tylu czarnych myśli nie miałam co teraz... Eh nawet hamuje się,żeby nie pisać wam tu non stop tych smentow bo wiem,że tego czytać się nie da 🙈 uspokoi mnie już jak będzie 15 tydzień... Ale czy będzie? Jakoś wątpię...

Jak jest YS to już jest raczej dobrze, wszystko jest na dobrej drodze. 🙈 A mówiła o ile wydaje się być ciąża młodsza?
I własnie tego się trzymam, że jak coś już jest to już będzie dobrze :).
Niestety nie powiedziała. Ale u mnie to chyba ciężko policzyć (sama obstawiam, że to około 5 tydz), bo miałam jedną miesiączkę (tylko) po poronieniu i od razu jakoś tak wyszło, że ciąża. 🤭
No nic, za 7-10 dni do kontroli i zobaczymy.

A czy wasi partnerzy już wiedzą? Mój dowie się dopiero w weekend, planujemy jakiś malutki wyjazd na trzy dni i myślę, że to będzie dobry moment.
Chcieliśmy już drugie, ale nie sądziłam, że pójdzie tak szybko. O synka staraliśmy się ponad rok. Ciekawa jestem jak zareaguje 😅

reklama
A czy wasi partnerzy już wiedzą? Mój dowie się dopiero w weekend, planujemy jakiś malutki wyjazd na trzy dni i myślę, że to będzie dobry moment.
Chcieliśmy już drugie, ale nie sądziłam, że pójdzie tak szybko. O synka staraliśmy się ponad rok. Ciekawa jestem jak zareaguje 😅
mój wie od 1szego testu :D

Do góry