reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2024

reklama
Swoją drogą wiem, że jest jeszcze wcześnie i tak naprawdę każda z nas póki co marzy jedynie aby przetrwać I trymestr, ale macie może jakieś przeczucie co do płci? 😅
Ja mam jakieś dziwne przeczucie, że dziewczynka. Nie wiem z którego jajnika była owulacja, bo pierwsze myślałam że jej nie było, a potem czułam oba jajniki 😂 przyrost miałam duży, ale z tym podobno też jest różnie 🙂

Dobrze, że nie trafiłaś na wkurzona recepcjonistkę w sezonie urlopowym 😄
Ja mojej Pani recepcjonistce w poprzedniej ciąży przyniosłam kawę i słodycze za to,że wcisnęła mnie do lekarki, do której chciałam. Na początku nie chciała, ale jak zobaczyła u mnie łzy w oczach, to pękła 😅 od tej pory chyba mnie kojarzy i za każdym razem ciepło się uśmiecha ❤️

Ja już po wizycie ☺️
Wszystko dobrze słuchajcie, wyniki badań mam dobre ( przepisane mam kolejne ) a na USG było widać YS 💚 za tydzień już powinno być serduszko 🫣
Jak już wam kiedyś pisałam moja gin. Idzie na urlop ale jak jej powiedziałam do kogo udało mi się zapisać na 18.07 to bardzo się ucieszyła ( powiedziała że świetny lekarz ) i mówiła że gdybym miała problem z zapisaniem się do niej po jej urlopie ( nie wiadomo jakie humory będą miały panie w rejestracji 🤣) to żebym zapytała kiedy przyjmuje i o której zaczyna lub kończy i ona wtedy napewno mnie przyjmie ( nawet jeśli w rejestracji powiedzą że nie ma takiej możliwości) także uważam że ma super lekarza trafiłam 💚
Czeka mnie jeszcze w czwartek wizyta u lekarza od mojego pozytywnego testu na cytomegalia 😢 ale mam nadzieję wszystko będzie dobrze 💚 lekarz mnie uspokaja ale mówi że dla pewności warto skonsultować ze specjalistą.
Także proszę trzymajcie w czwartek mocno za mnie kciuki ✊
Gratulacje udane wizyty i trzymam kciuki za czwartek 🙈
Ja tez się melduje po wizycie :)
Dzisiaj 5+6 - i jest jaz zarodek z bijącym serduszkiem ❤️❤️❤️
Wszystko wyglada prawidłowo jak na ten etap ciąży. 🥰
Super, już serduszko 😍

Ja mojej Pani recepcjonistce w poprzedniej ciąży przyniosłam kawę i słodycze za to,że wcisnęła mnie do lekarki, do której chciałam. Na początku nie chciała, ale jak zobaczyła u mnie łzy w oczach, to pękła 😅 od tej pory chyba mnie kojarzy i za każdym razem ciepło się uśmiecha ❤️
Zazdroszczę Pani recepcjonistki ❤️

U mnie wszystkie miejskie legendy głoszą córkę. 😂 Większe przyrosty bety, owulacja z lewego jajnika no i wiadomo - chiński kalendarz 😎
No i w sumie jak ostatnim razem przeczuwałam chłopca (nie wiem jednak czy miałam rację), tak teraz czuje dziewczynkę. 🙈
nie wiem czy wiesz ale w kalendarzu chinskim zupelnie inaczej sie liczy wiek 🙂 wedlug niego ma sie wiecej lat niz rzeczywiscie

Załączniki

• ec73b2c3-c3a8-427b-ba82-f82fde691afd.jpeg
    ec73b2c3-c3a8-427b-ba82-f82fde691afd.jpeg
    83 KB · Wyświetleń: 41
reklama
Do góry