AnielkoweLove
Fanka BB :)
Powodzenia dziewczyny na wizytach dziś mocne kciuki!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O mniam, w sumie sama nie wiem czy bardziej bym zjadła taką typową pomidorówkę z ryżem czy właśnie krem z grzankamiJa w piątek jadłam przepyszny krem z pomidorów bo tez mnie dopadła ochota na coś takiego
A dzisiaj mam ochotę na młode ziemniaki, jajko i fasolkę szparagowa
Moja 8..Dziewczyny a która to Wasza ciąża? Moja 5 z czego tylko jedna (dzięki Bogu! Udało się donosić...)
My w sobotę wieczorem wróciliśmy z wakacji i tęsknie są takim prostym domowym jedzeniemO mniam, w sumie sama nie wiem czy bardziej bym zjadła taką typową pomidorówkę z ryżem czy właśnie krem z grzankami
Mi fasolka się już przejadła, od 2 tygodni ją w kółko katowałam
A któraś udało się donosić?Moja 8..
moja 7 a porod bedzie 4, pierwsza poronilam w wieku 18 lat w 8 tc ( lyzeczkowanie), druga i trzecia bez komplikacji, czwarta puste jajo plodowe stwierdzone w 10 tc ( lyzeczkowanie), piata bez komplikacji a szosta poronienie samoistne w 8 tc. Lekarze kazali nic nie badac skoro mam zdrowe dzieci, ale w tamtym roku siostrze umarlo dziecko w ponad 20 tc i zrobila badania na trombofilie i jej wyszlo a to jest genetyczne, tez zrobilam i okazalo sie co bylo przyczyna poronienDziewczyny a która to Wasza ciąża? Moja 5 z czego tylko jedna (dzięki Bogu! Udało się donosić...)
zdrowe dziecko miało być *Ja poroniłam pierwsza , druga ze stanem przedrzucawkowym ale udało się urodzić zdrowe dzieci , trzecia na acardzie bez problemowa i teraz czwarta tez od początku na acardzie , mam nadzieje ze szczęśliwa