reklama
Anet29
Fanka BB :)
to z OM bedziesz miala 5+2, czasem moze jeszcze byc tylko sam pecherzyk5/6 ciężko powiedzieć miesiączkę ostatnia miałam 3 czerwca
Justpositivevibe
Ania936
Cześć dziewczyny! Przyłączam się do Was! To jest moja 4 ciąża, ale mam tylko 1,5 rocznego synka na pokładzie. Jestem mega szczęśliwa, bo kompletnie się do tego nie przykładaliśmy, była zasada ze jak będzie to będzie, a jak nie to też fajnie Pozdrawiam i zadaje standardowe pytanie... Jak się czujecie?
Marcia 1983
Hej witaj w naszym gronie ja dziś mam 5+6 i czuję się nadal super. Od czasu do czasu poczuje jakieś ciągniecie jajnika, lekki ból. Piersi bolały mnie bardziej po 4 tyg powiększyły się troszkę bo jak zdejmuje wieczorem stanik to czuję w nich obciążenie ale nie bolą. W poniedziałek wybieram się na swoja pierwszą wizytę tak więc zobaczymy. Ja mam na pokładzie dwóch chłopców (18 i 12 lat) teraz z drugim mężem miałam dwie ale straciłam. Kiedy poswieciłaś się totalnie pracy i odpuściliśmy sobie ( już mówiliśmy sobie, że fajnie tak bedzie starszy za rok na studia i zostanie nam 13 latek) to nagle znowu ciąża no zobaczymy jak tym razem będzieCześć dziewczyny! Przyłączam się do Was! To jest moja 4 ciąża, ale mam tylko 1,5 rocznego synka na pokładzie. Jestem mega szczęśliwa, bo kompletnie się do tego nie przykładaliśmy, była zasada ze jak będzie to będzie, a jak nie to też fajnie Pozdrawiam i zadaje standardowe pytanie... Jak się czujecie? Zobacz załącznik 1544709
Mamachlopcow
Mamachlopcow
Lekarka powiedziała ze jest sam pęcherzyk
mam nadzieję że już będzie widać malusieńki zarodek i lekarz mnie uspokoi. Dziś już ból podbrzusza mało odczuwalny bardziej takie dziwne mrowienie. Ale śluz jest taki że muszę co jakiś czas wkładki zmieniać bo mam wrażenie że się posiusiałam mam nadzieję że to normalnieto z OM bedziesz miala 5+2, czasem moze jeszcze byc tylko sam pecherzyk
reklama
Dolvit
Wygalda na sam pęcherzykLekarka powiedziała ze jest sam pęcherzyk