reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2024

reklama
Cześć dziewczyny! Przyłączam się do Was! 🥰 To jest moja 4 ciąża, ale mam tylko 1,5 rocznego synka na pokładzie. Jestem mega szczęśliwa, bo kompletnie się do tego nie przykładaliśmy, była zasada ze jak będzie to będzie, a jak nie to też fajnie ;) Pozdrawiam i zadaje standardowe pytanie... Jak się czujecie? 😂
Screenshot_20230708_092743_Gallery.jpg

Cześć dziewczyny! Przyłączam się do Was! 🥰 To jest moja 4 ciąża, ale mam tylko 1,5 rocznego synka na pokładzie. Jestem mega szczęśliwa, bo kompletnie się do tego nie przykładaliśmy, była zasada ze jak będzie to będzie, a jak nie to też fajnie ;) Pozdrawiam i zadaje standardowe pytanie... Jak się czujecie? 😂 Zobacz załącznik 1544709
Hej witaj w naszym gronie 😁 ja dziś mam 5+6 i czuję się nadal super. Od czasu do czasu poczuje jakieś ciągniecie jajnika, lekki ból. Piersi bolały mnie bardziej po 4 tyg powiększyły się troszkę bo jak zdejmuje wieczorem stanik to czuję w nich obciążenie ale nie bolą. W poniedziałek wybieram się na swoja pierwszą wizytę tak więc zobaczymy. Ja mam na pokładzie dwóch chłopców (18 i 12 lat) teraz z drugim mężem miałam dwie ale straciłam. Kiedy poswieciłaś się totalnie pracy i odpuściliśmy sobie ( już mówiliśmy sobie, że fajnie tak bedzie starszy za rok na studia i zostanie nam 13 latek) to nagle znowu ciąża🙈 no zobaczymy jak tym razem będzie 😊

Oczywiście ja z tego wszystkiego doszukałam się na moim usg jakiegoś cienia , czy wy tez to widzicie 🤣🤣🤣

Załączniki

• IMG_3545.jpeg
    IMG_3545.jpeg
    77,8 KB · Wyświetleń: 51
to z OM bedziesz miala 5+2, czasem moze jeszcze byc tylko sam pecherzyk 🙂
mam nadzieję że już będzie widać malusieńki zarodek 😛 i lekarz mnie uspokoi. Dziś już ból podbrzusza mało odczuwalny bardziej takie dziwne mrowienie. Ale śluz jest taki że muszę co jakiś czas wkładki zmieniać bo mam wrażenie że się posiusiałam 😱 mam nadzieję że to normalnie

reklama
Do góry