reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcowe mamy 2024

Cześć dziewczyny! Przyłączam się do Was! 🥰 To jest moja 4 ciąża, ale mam tylko 1,5 rocznego synka na pokładzie. Jestem mega szczęśliwa, bo kompletnie się do tego nie przykładaliśmy, była zasada ze jak będzie to będzie, a jak nie to też fajnie ;) Pozdrawiam i zadaje standardowe pytanie... Jak się czujecie? 😂 Zobacz załącznik 1544709
Hej wspolczuje strat i trzymam kciuki aby tym razem bylo wszystko dobrze 🙂 piekne kreski 😊 kiedy masz wizyte?

mam nadzieję że już będzie widać malusieńki zarodek 😛 i lekarz mnie uspokoi. Dziś już ból podbrzusza mało odczuwalny bardziej takie dziwne mrowienie. Ale śluz jest taki że muszę co jakiś czas wkładki zmieniać bo mam wrażenie że się posiusiałam 😱 mam nadzieję że to normalnie
trzymam kciuki aby tak bylo 🙂 o ktorej masz wizyte?
Gdzies czytalam ze nie powinno sie wkladek bo one powoduja ze ilosc sluzu sie jeszcze zwieksza 😀 moze sprobuj bez i np zmieniac bielizne co jakis czas?

reklama
Hej wspolczuje strat i trzymam kciuki aby tym razem bylo wszystko dobrze 🙂 piekne kreski 😊 kiedy masz wizyte?

trzymam kciuki aby tak bylo 🙂 o ktorej masz wizyte?
Gdzies czytalam ze nie powinno sie wkladek bo one powoduja ze ilosc sluzu sie jeszcze zwieksza 😀 moze sprobuj bez i np zmieniac bielizne co jakis czas?
hmmm ciekawe nie słyszałam o tym spróbuję 😛 od 16 mój lekarz przyjmuje takze będę u niego w punkt 16 😂😂

Cześć, ja dziś na przedwczesnej wizycie. Wczoraj pojawiło się delikatne plamienie, więc po poprzednim doświadczeniu musiałam to sprawdzić. Pęcherzyk w macicy, ciąża młoda, wiec zarodka jeszcze brak... Ale... mam torbiel na jajniku. :| Także... sama nie wiem co o tym myśleć.... Czy mam się już załamywać czy jeszcze chwilę wstrzymać z załamką... Chyba potrzebuje OJOJANIA. 🥺

Cześć dziewczyny! Przyłączam się do Was! 🥰 To jest moja 4 ciąża, ale mam tylko 1,5 rocznego synka na pokładzie. Jestem mega szczęśliwa, bo kompletnie się do tego nie przykładaliśmy, była zasada ze jak będzie to będzie, a jak nie to też fajnie ;) Pozdrawiam i zadaje standardowe pytanie... Jak się czujecie? 😂 Zobacz załącznik 1544709
Cześć, nudnych 9 miesięcy ☺️
Ja póki co czuje się bardzo dobrze, chociaż bardzo szybko wyczerpuje mi się bateria 😂

Cześć, ja dziś na przedwczesnej wizycie. Wczoraj pojawiło się delikatne plamienie, więc po poprzednim doświadczeniu musiałam to sprawdzić. Pęcherzyk w macicy, ciąża młoda, wiec zarodka jeszcze brak... Ale... mam torbiel na jajniku. :| Także... sama nie wiem co o tym myśleć.... Czy mam się już załamywać czy jeszcze chwilę wstrzymać z załamką... Chyba potrzebuje OJOJANIA. 🥺
o nie 😐 torbiel może zagrażać maluchowi? Co gin powiedział?

Też jestem ciekawa co z moją torbielą. 3 miesiące temu lekarz zauważył u mnie 4.5 cm torbiel na lewym jajniku
Miałam przyjść na kontrolę po 3 msc. To akurat w środę przy okazji zobaczymy. Jestem ciekawa czy jest czy się zwiększyła czy też już się wchlonela.

Może, ale nie musi. Zależy czy będzie rosnąć czy nie. Trzeba obserwować, i czekać....
No nie może być za łatwo....
Bardzo mi przykro, ale trzymam kciuki aby jednak nie rosła. Może się wchłonie? 😔
Też jestem ciekawa co z moją torbielą. 3 miesiące temu lekarz zauważył u mnie 4.5 cm torbiel na lewym jajniku
Miałam przyjść na kontrolę po 3 msc. To akurat w środę przy okazji zobaczymy. Jestem ciekawa czy jest czy się zwiększyła czy też już się wchlonela.
Trzymam kciuki aby się wchłonęła ✊🏻

reklama
Torbiel nie powinna zagrażać jeśli jest na jajniku przeciwnym (tak mnie poinformowała ginekolog) od tego z którego była owulacja. Nie wiem natomiast jak to jest gdy jest na tym samym.
Sama jestem posiadaczką bardzo dużej torbieli (akurat z tej strony nie było owulacji) . Mimo to martwi mnie to bo rok temu niewiele większa torbiel była bliska pęknięciu . U mnie chwilo nie rośnie.

Do góry