reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2024

Cześć dziewczyny! Przyłączam się do Was! 🥰 To jest moja 4 ciąża, ale mam tylko 1,5 rocznego synka na pokładzie. Jestem mega szczęśliwa, bo kompletnie się do tego nie przykładaliśmy, była zasada ze jak będzie to będzie, a jak nie to też fajnie ;) Pozdrawiam i zadaje standardowe pytanie... Jak się czujecie? 😂 Zobacz załącznik 1544709
Hej wspolczuje strat i trzymam kciuki aby tym razem bylo wszystko dobrze 🙂 piekne kreski 😊 kiedy masz wizyte?

mam nadzieję że już będzie widać malusieńki zarodek 😛 i lekarz mnie uspokoi. Dziś już ból podbrzusza mało odczuwalny bardziej takie dziwne mrowienie. Ale śluz jest taki że muszę co jakiś czas wkładki zmieniać bo mam wrażenie że się posiusiałam 😱 mam nadzieję że to normalnie
trzymam kciuki aby tak bylo 🙂 o ktorej masz wizyte?
Gdzies czytalam ze nie powinno sie wkladek bo one powoduja ze ilosc sluzu sie jeszcze zwieksza 😀 moze sprobuj bez i np zmieniac bielizne co jakis czas?

reklama
Hej wspolczuje strat i trzymam kciuki aby tym razem bylo wszystko dobrze 🙂 piekne kreski 😊 kiedy masz wizyte?

trzymam kciuki aby tak bylo 🙂 o ktorej masz wizyte?
Gdzies czytalam ze nie powinno sie wkladek bo one powoduja ze ilosc sluzu sie jeszcze zwieksza 😀 moze sprobuj bez i np zmieniac bielizne co jakis czas?
hmmm ciekawe nie słyszałam o tym spróbuję 😛 od 16 mój lekarz przyjmuje takze będę u niego w punkt 16 😂😂

Cześć, ja dziś na przedwczesnej wizycie. Wczoraj pojawiło się delikatne plamienie, więc po poprzednim doświadczeniu musiałam to sprawdzić. Pęcherzyk w macicy, ciąża młoda, wiec zarodka jeszcze brak... Ale... mam torbiel na jajniku. :| Także... sama nie wiem co o tym myśleć.... Czy mam się już załamywać czy jeszcze chwilę wstrzymać z załamką... Chyba potrzebuje OJOJANIA. 🥺

Cześć dziewczyny! Przyłączam się do Was! 🥰 To jest moja 4 ciąża, ale mam tylko 1,5 rocznego synka na pokładzie. Jestem mega szczęśliwa, bo kompletnie się do tego nie przykładaliśmy, była zasada ze jak będzie to będzie, a jak nie to też fajnie ;) Pozdrawiam i zadaje standardowe pytanie... Jak się czujecie? 😂 Zobacz załącznik 1544709
Cześć, nudnych 9 miesięcy ☺️
Ja póki co czuje się bardzo dobrze, chociaż bardzo szybko wyczerpuje mi się bateria 😂

Cześć, ja dziś na przedwczesnej wizycie. Wczoraj pojawiło się delikatne plamienie, więc po poprzednim doświadczeniu musiałam to sprawdzić. Pęcherzyk w macicy, ciąża młoda, wiec zarodka jeszcze brak... Ale... mam torbiel na jajniku. :| Także... sama nie wiem co o tym myśleć.... Czy mam się już załamywać czy jeszcze chwilę wstrzymać z załamką... Chyba potrzebuje OJOJANIA. 🥺
o nie 😐 torbiel może zagrażać maluchowi? Co gin powiedział?

Też jestem ciekawa co z moją torbielą. 3 miesiące temu lekarz zauważył u mnie 4.5 cm torbiel na lewym jajniku
Miałam przyjść na kontrolę po 3 msc. To akurat w środę przy okazji zobaczymy. Jestem ciekawa czy jest czy się zwiększyła czy też już się wchlonela.

Może, ale nie musi. Zależy czy będzie rosnąć czy nie. Trzeba obserwować, i czekać....
No nie może być za łatwo....
Bardzo mi przykro, ale trzymam kciuki aby jednak nie rosła. Może się wchłonie? 😔
Też jestem ciekawa co z moją torbielą. 3 miesiące temu lekarz zauważył u mnie 4.5 cm torbiel na lewym jajniku
Miałam przyjść na kontrolę po 3 msc. To akurat w środę przy okazji zobaczymy. Jestem ciekawa czy jest czy się zwiększyła czy też już się wchlonela.
Trzymam kciuki aby się wchłonęła ✊🏻

reklama
Torbiel nie powinna zagrażać jeśli jest na jajniku przeciwnym (tak mnie poinformowała ginekolog) od tego z którego była owulacja. Nie wiem natomiast jak to jest gdy jest na tym samym.
Sama jestem posiadaczką bardzo dużej torbieli (akurat z tej strony nie było owulacji) . Mimo to martwi mnie to bo rok temu niewiele większa torbiel była bliska pęknięciu . U mnie chwilo nie rośnie.

Do góry