reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2024

reklama
Na poniedziałek przełożyć wizytę czy jechać jutro do szpitala i poprosić o zbadanie czy coś? Nie wiem gdzie jechać nawet .
Możesz jechać do szpitala I poprosić o zbadanie, jeśli się martwisz to lepiej sprawdzić co się dzieje. Powiedz przy tym że Cie boli, mnie tak kiedyś przyjęli tyle że ja jeszcze powiedziałam, że plamie.
A jeśli chodzi o bol jajników to również tak mam gdy zbyt gwałtownie się podniosę.

Ostatnia edycja:
Heeej, na wstępie chciałabym się przywitać i pogratulować przyszłym mamusiom 😍 w sobotę tydzień temu zrobiłam testy wszystkie 3 wyszły pozytywnie 😛 w poniedziałek byłam na beta HCG (WYNIK 1868) po obliczeniach wychodzi 5 tydzień. Jak sama nazwa moja wskazuję zawsze byłam, jestem i będę panikarą,😂 chciałabym się Was laseczki podpytać czy macie może takie boleści w podbrzuszu jak na okres ? Takie dziwne skurcze jajników i śluz bezbarwny czasami lekko żółtawy ?

Pozdrawiam 😊

Heeej, na wstępie chciałabym się przywitać i pogratulować przyszłym mamusiom 😍 w sobotę tydzień temu zrobiłam testy wszystkie 3 wyszły pozytywnie 😛 w poniedziałek byłam na beta HCG (WYNIK 1868) po obliczeniach wychodzi 5 tydzień. Jak sama nazwa moja wskazuję zawsze byłam, jestem i będę panikarą,😂 chciałabym się Was laseczki podpytać czy macie może takie boleści w podbrzuszu jak na okres ? Takie dziwne skurcze jajników i śluz bezbarwny czasami lekko żółtawy ?

Pozdrawiam 😊
Hej, mnie podbrzusze już nie boli za to jajniki mnie bolą taki ciągnący ból ale to tez momentami. Śluzu nie odczuwam i nie zauważyłam😏 hmm 🤔sama nie wiem czy to dobrze czy źle 😏

Pozdrawiam 😊
hej witam 🙂 i cudownych miesiecy zycze 🙂
Mnie brzuch tak bolal, teraz go czasem czuje ale znacznie mniej niz na miesiaczke, sluz mam bialy 🙂 i jest go duuzo

reklama
hej witam 🙂 i cudownych miesiecy zycze 🙂
Mnie brzuch tak bolal, teraz go czasem czuje ale znacznie mniej niz na miesiaczke, sluz mam bialy 🙂 i jest go duuzo
w poniedziałek mam lekarza no we wtorek wakacje także ciąża jak grom z jasnego nieba 😂 człowiek starał się aby pojechać w drugim trymestrze i nie wychodziło jak odpuściłam i bach.. dlatego muszę iść do gina żeby sprawdzić czy nie ma żadnych przeciwwskazań i czy ten ból jest normalny. Bo już mam czarne myśli 🤔

Do góry