reklama
Justpositivevibe
Fanka BB :)
Lepiej idź szybciej, bo to może być jakaś infekcjaA zielonkawy gesty sluz ? Czekać do środy na wizytę czy pójść szybciej ?
Altojaxx
Na poniedziałek przełożyć wizytę czy jechać jutro do szpitala i poprosić o zbadanie czy coś? Nie wiem gdzie jechać nawet .Lepiej idź szybciej, bo to może być jakaś infekcja
Dolvit
Nie wiem czy w szpitalu przyjmą Cię z czymś takim... A nie ma możliwości do jakiegoś gina prywatnie w sobotę?Na poniedziałek przełożyć wizytę czy jechać jutro do szpitala i poprosić o zbadanie czy coś? Nie wiem gdzie jechać nawet .
AnielkoweLove
Możesz jechać do szpitala I poprosić o zbadanie, jeśli się martwisz to lepiej sprawdzić co się dzieje. Powiedz przy tym że Cie boli, mnie tak kiedyś przyjęli tyle że ja jeszcze powiedziałam, że plamie.Na poniedziałek przełożyć wizytę czy jechać jutro do szpitala i poprosić o zbadanie czy coś? Nie wiem gdzie jechać nawet .
A jeśli chodzi o bol jajników to również tak mam gdy zbyt gwałtownie się podniosę.
Ostatnia edycja:
Justpositivevibe
Ja bym chyba pojechała do szpitala. Będziesz miała spokojna glowe.Na poniedziałek przełożyć wizytę czy jechać jutro do szpitala i poprosić o zbadanie czy coś? Nie wiem gdzie jechać nawet .
Heeej, na wstępie chciałabym się przywitać i pogratulować przyszłym mamusiom w sobotę tydzień temu zrobiłam testy wszystkie 3 wyszły pozytywnie w poniedziałek byłam na beta HCG (WYNIK 1868) po obliczeniach wychodzi 5 tydzień. Jak sama nazwa moja wskazuję zawsze byłam, jestem i będę panikarą, chciałabym się Was laseczki podpytać czy macie może takie boleści w podbrzuszu jak na okres ? Takie dziwne skurcze jajników i śluz bezbarwny czasami lekko żółtawy ?
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Marcia 1983
Hej, mnie podbrzusze już nie boli za to jajniki mnie bolą taki ciągnący ból ale to tez momentami. Śluzu nie odczuwam i nie zauważyłam hmm sama nie wiem czy to dobrze czy źleHeeej, na wstępie chciałabym się przywitać i pogratulować przyszłym mamusiom w sobotę tydzień temu zrobiłam testy wszystkie 3 wyszły pozytywnie w poniedziałek byłam na beta HCG (WYNIK 1868) po obliczeniach wychodzi 5 tydzień. Jak sama nazwa moja wskazuję zawsze byłam, jestem i będę panikarą, chciałabym się Was laseczki podpytać czy macie może takie boleści w podbrzuszu jak na okres ? Takie dziwne skurcze jajników i śluz bezbarwny czasami lekko żółtawy ?
Pozdrawiam
Anet29
hej witam i cudownych miesiecy zyczeHeeej, na wstępie chciałabym się przywitać i pogratulować przyszłym mamusiom w sobotę tydzień temu zrobiłam testy wszystkie 3 wyszły pozytywnie w poniedziałek byłam na beta HCG (WYNIK 1868) po obliczeniach wychodzi 5 tydzień. Jak sama nazwa moja wskazuję zawsze byłam, jestem i będę panikarą, chciałabym się Was laseczki podpytać czy macie może takie boleści w podbrzuszu jak na okres ? Takie dziwne skurcze jajników i śluz bezbarwny czasami lekko żółtawy ?
Pozdrawiam
Mnie brzuch tak bolal, teraz go czasem czuje ale znacznie mniej niz na miesiaczke, sluz mam bialy i jest go duuzo
reklama
w poniedziałek mam lekarza no we wtorek wakacje także ciąża jak grom z jasnego nieba człowiek starał się aby pojechać w drugim trymestrze i nie wychodziło jak odpuściłam i bach.. dlatego muszę iść do gina żeby sprawdzić czy nie ma żadnych przeciwwskazań i czy ten ból jest normalny. Bo już mam czarne myślihej witam i cudownych miesiecy zycze
Mnie brzuch tak bolal, teraz go czasem czuje ale znacznie mniej niz na miesiaczke, sluz mam bialy i jest go duuzo