reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2024

reklama
Na poniedziałek przełożyć wizytę czy jechać jutro do szpitala i poprosić o zbadanie czy coś? Nie wiem gdzie jechać nawet .
Możesz jechać do szpitala I poprosić o zbadanie, jeśli się martwisz to lepiej sprawdzić co się dzieje. Powiedz przy tym że Cie boli, mnie tak kiedyś przyjęli tyle że ja jeszcze powiedziałam, że plamie.
A jeśli chodzi o bol jajników to również tak mam gdy zbyt gwałtownie się podniosę.

Ostatnia edycja:
Heeej, na wstępie chciałabym się przywitać i pogratulować przyszłym mamusiom 😍 w sobotę tydzień temu zrobiłam testy wszystkie 3 wyszły pozytywnie 😛 w poniedziałek byłam na beta HCG (WYNIK 1868) po obliczeniach wychodzi 5 tydzień. Jak sama nazwa moja wskazuję zawsze byłam, jestem i będę panikarą,😂 chciałabym się Was laseczki podpytać czy macie może takie boleści w podbrzuszu jak na okres ? Takie dziwne skurcze jajników i śluz bezbarwny czasami lekko żółtawy ?

Pozdrawiam 😊

Heeej, na wstępie chciałabym się przywitać i pogratulować przyszłym mamusiom 😍 w sobotę tydzień temu zrobiłam testy wszystkie 3 wyszły pozytywnie 😛 w poniedziałek byłam na beta HCG (WYNIK 1868) po obliczeniach wychodzi 5 tydzień. Jak sama nazwa moja wskazuję zawsze byłam, jestem i będę panikarą,😂 chciałabym się Was laseczki podpytać czy macie może takie boleści w podbrzuszu jak na okres ? Takie dziwne skurcze jajników i śluz bezbarwny czasami lekko żółtawy ?

Pozdrawiam 😊
Hej, mnie podbrzusze już nie boli za to jajniki mnie bolą taki ciągnący ból ale to tez momentami. Śluzu nie odczuwam i nie zauważyłam😏 hmm 🤔sama nie wiem czy to dobrze czy źle 😏

Pozdrawiam 😊
hej witam 🙂 i cudownych miesiecy zycze 🙂
Mnie brzuch tak bolal, teraz go czasem czuje ale znacznie mniej niz na miesiaczke, sluz mam bialy 🙂 i jest go duuzo

reklama
hej witam 🙂 i cudownych miesiecy zycze 🙂
Mnie brzuch tak bolal, teraz go czasem czuje ale znacznie mniej niz na miesiaczke, sluz mam bialy 🙂 i jest go duuzo
w poniedziałek mam lekarza no we wtorek wakacje także ciąża jak grom z jasnego nieba 😂 człowiek starał się aby pojechać w drugim trymestrze i nie wychodziło jak odpuściłam i bach.. dlatego muszę iść do gina żeby sprawdzić czy nie ma żadnych przeciwwskazań i czy ten ból jest normalny. Bo już mam czarne myśli 🤔

Do góry