reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2024

w poniedziałek mam lekarza no we wtorek wakacje także ciąża jak grom z jasnego nieba 😂 człowiek starał się aby pojechać w drugim trymestrze i nie wychodziło jak odpuściłam i bach.. dlatego muszę iść do gina żeby sprawdzić czy nie ma żadnych przeciwwskazań i czy ten ból jest normalny. Bo już mam czarne myśli 🤔
ja tez mam w pon wizyte 🙂 o ciazy sie dowiedzialam wlasnie jak bylismy na wakacjach w bieszczadach 😂 a Wy gdzie sie wybieracie?

reklama
ja tez mam w pon wizyte 🙂 o ciazy sie dowiedzialam wlasnie jak bylismy na wakacjach w bieszczadach 😂 a Wy gdzie sie wybieracie?
Ooo a ja robiłam test w Zakopanem :) co do śluzu to też mam. W większości jest po prostu wrażenie,że mam mokro ale w ciągu dnia na majtkach taki biały się pojawia

no niestety, mam nadzieję że wszystko będzie dobrze.
Nigdy nie byłam typem kogoś kto straszy . Nie mam na to też żadnych dowodów ale jedno wiem,że nie polecę samolotem w ciąży. W październiku byłam w 8/9tyg i lecieliśmy na Minorkę. Lekarz badal, wszystko pięknie. Dostałam leki p.zakrzepowe... byłam dwa dni po powrocie i się okazało,że serduszko nie bije ... :( Lekarka sama nie wiedziała co powiedzieć czy to lot, czy wady... Nie dowiem się tego nigdy ale jedno wiem,że już się nie odważe.

Ale wiadomo wcale tak nie musi być u Ciebie i pewnie będzie wszystko dobrze :) w innej ciąży nie leciałam samolotem a też poroniłam...także nie ma złotego srodka

reklama
Do góry