reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2024

w poniedziałek mam lekarza no we wtorek wakacje także ciąża jak grom z jasnego nieba 😂 człowiek starał się aby pojechać w drugim trymestrze i nie wychodziło jak odpuściłam i bach.. dlatego muszę iść do gina żeby sprawdzić czy nie ma żadnych przeciwwskazań i czy ten ból jest normalny. Bo już mam czarne myśli 🤔
ja tez mam w pon wizyte 🙂 o ciazy sie dowiedzialam wlasnie jak bylismy na wakacjach w bieszczadach 😂 a Wy gdzie sie wybieracie?

reklama
ja tez mam w pon wizyte 🙂 o ciazy sie dowiedzialam wlasnie jak bylismy na wakacjach w bieszczadach 😂 a Wy gdzie sie wybieracie?
Ooo a ja robiłam test w Zakopanem :) co do śluzu to też mam. W większości jest po prostu wrażenie,że mam mokro ale w ciągu dnia na majtkach taki biały się pojawia

no niestety, mam nadzieję że wszystko będzie dobrze.
Nigdy nie byłam typem kogoś kto straszy . Nie mam na to też żadnych dowodów ale jedno wiem,że nie polecę samolotem w ciąży. W październiku byłam w 8/9tyg i lecieliśmy na Minorkę. Lekarz badal, wszystko pięknie. Dostałam leki p.zakrzepowe... byłam dwa dni po powrocie i się okazało,że serduszko nie bije ... :( Lekarka sama nie wiedziała co powiedzieć czy to lot, czy wady... Nie dowiem się tego nigdy ale jedno wiem,że już się nie odważe.

Ale wiadomo wcale tak nie musi być u Ciebie i pewnie będzie wszystko dobrze :) w innej ciąży nie leciałam samolotem a też poroniłam...także nie ma złotego srodka

reklama
Do góry