Kasia.dobry
Moderator
To myślę że we dwie ogarniemyNapisałam do aniaslu co mamy zrobić, żeby powstał taki wątek. Będę dawać znać jak się czegoś dowiem
Jak dla mnie można
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To myślę że we dwie ogarniemyNapisałam do aniaslu co mamy zrobić, żeby powstał taki wątek. Będę dawać znać jak się czegoś dowiem
Jak dla mnie można
Miałam przy drugim dziecku, dla mnie rewelacja Polecam kupić jednak używaną kołyskę, bo wystarczą tylko do około pół roczku.Nad czymś takim się zastanawiam na sam początek. Ktoś miał i podzieli się opinia?
Jestem bardzo chętna do zapisy na prywatny wątek, na tamtem, który powstał kiedyś nie załapałam się mimo aktywności na grupie, ale było minęło. Nie ma co rozpamiętywaćDziewczyny zbliża się koniec września. Czy macie ochotę przejść na prywatny wątek ? I czy któraś chce być moderatorem ?
Ja mam ochotę iść spać i wstać na wiosnę a tak serio to bardzo źle wpływa na mnie taka pogoda i ogólnie nie czuje się najlepiejCześć Dziewczyny! Tez bardzo chętnie przyłącze się do grupy, od paru dni śledzę wątek, ale dzisiaj zmobilizowslyscie mnie żeby założyć konto jaki macie plan zeby przetrwać ta zaczynająca się depresyjna aurę za oknem?
PoproszęDziewczyny mam info odnośnie wątku prywatnego. Mam zebrać listę chętnych osób i wysłać także proszę się zgłaszać
PoproszęDziewczyny mam info odnośnie wątku prywatnego. Mam zebrać listę chętnych osób i wysłać także proszę się zgłaszać