Anne1991
Fanka BB :)
Ale gdzie Ty widzisz tutaj hejt? Napisałam tylko, że zrobiło mi się żal palmtree. Większość dziewczyn jest tutaj na bierząco, i nie chce powracać do sytuacji z trollem, żeby się nie denerwować. Czasem wiadomości nie są aktualne i trzeba na nie odpowiadać z dużym opóźnieniem.Rozumiem, że zrobienie sobie przerwy od forum jest zakazane a chęć przeczytania postów i odpowiedzenia na nie celem okazania wsparcia zasługuje na hejt. Naprawdę? Uważacie że to jest Ok? No to świetnie.
Każda sie myli, ja tez ale ja nikogo nie hejtuje z tego powodu bo chyba miałyśmy sie tu wspierać a nie podjeżdżać ale może sie pomyliłam.
Rozumiem, że zrobienie sobie przerwy od forum jest zakazane a chęć przeczytania postów i odpowiedzenia na nie celem okazania wsparcia i szacunku reszcie forumowiczem zasługuje na hejt. Naprawdę? Uważacie że to jest Ok? No to świetnie.
Każda sie myli, ja tez ale ja nikogo nie hejtuje z tego powodu bo chyba miałyśmy sie tu wspierać a nie pojezdzac ale może sie pomyliłam.
Nikogo nie chciałam urazić i jest mi przykro z tego powodu że to napisałam ale co mam teraz zrobić? Biczować się? Trochę więcej empatii dziewczyny i zrozumienia dla innych, wszyscy popełniamy błędy…