MamaR
Fanka BB :)
Ja urodziłam córkę to zasadzilam pestki z daktyla i teraz mają już po 4 lata i są dosyć duże liście już. Jak się urodził syn zasadzilam pestke cytryny i już jest na 30cm , gruba łodyga i dużo liści więc coś z tego będzie. Czekam na pierwsza cytrynke Bo daktyli to raczej ciężko będzie się doczekaćJak się przyjmie to fajnie wspominać patrząc na ten kwiatekmąż mi kupił na 1 rocznicę ślubu kwiatek w doniczce wiecie jako symbol że będzie rósł z naszymi rocznicami ,nie dotrzymał kwiatek kolejnej rocznicy
Ja zaszłam w trzecim cyklu po martwym porodzie i lyzeczkowaniu. Obaj ginekolodzy kazali odczekać trzy cykle bo to już 13tydzien byl i wszystko rozrośniete. Więc szybko poszłoKurczę, ale dzis piszecie nie mogę Was nadrobić, a na urlopie jestem, co będzie jak do pracy wrócę Ja mam 38 lat i w te ciążę zaszlam po pierwszej miesięczce po poronieniu. Ponoć po poronieniu szybciej się zachodzi. Lekarza mam z Luxmedu, akurat trafił się b. fajny i mam nadzieję, że poprowadzi mi ciążę do końca
Obłędną pizze zrobiłam Ostatnio się zraziłam pizzeriami bo co zamawialismy to albo przypalone albo niedopieczone. A moja idealna Teraz leżę i zdycham bo za dużo zjadłam