schatzi
Moderator
ja jestem psiarą, ale Twój kociak ma przepiekne oczyDziekuje To mój kochany sfinks Lunka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja jestem psiarą, ale Twój kociak ma przepiekne oczyDziekuje To mój kochany sfinks Lunka
Ja to wiem ... Ale tak jak wspomniałam stary sprzęt a dodatkowo to nie było mojej ginekolog i trafiłam do starszego pana który ewidentnie miał swoją teorię na temat ciąży i żeby nie podnosić sobie ciśnienia niepotrzebnie to stwierdziłam że najważniejsze widziałam na monitorzePrzecież lekarz na podstawie wielkości pęcherzyka może określić przyblizony tydzień ciąży. U mnie tak było bo nie miałam miesiączki po poronieniu
Rano kac gigant a cały dzień samopoczucie jak po udanej i nieprzespanej nocy. Tak ja to czuję i widzęU mnie większość poranków to kac gigant tyle że bez alkoholu
Oooo super ja też mam brytyjskiego kocurkaJa dziś zaczęłam 9 tydzień i coraz mniej mnie mdli. Oby dobre samopoczucie się utrzymalo
Wątek kociar
Mam w domu taka grubą damusie
Zakochałam się jaki cudaczek pięknyDziekuje To mój kochany sfinks Lunka
Dziękuję te kotki mają taki psi charakter, w sensie są super przywiązane do ludzi i uwielbiają pieszczochyja jestem psiarą, ale Twój kociak ma przepiekne oczy
Ja właśnie nie mam swojego lekarza... Chodzę do Medicover i przecież oni nie pamiętają pacjentek tylko patrzą w komentarze przy moim profilu więc chyba bez różnicy czy raz na jakiś czas pójdę do innego- tak w pierwszej ciąży robilamKurczę, ale dzis piszecie nie mogę Was nadrobić, a na urlopie jestem, co będzie jak do pracy wrócę Ja mam 38 lat i w te ciążę zaszlam po pierwszej miesięczce po poronieniu. Ponoć po poronieniu szybciej się zachodzi. Lekarza mam z Luxmedu, akurat trafił się b. fajny i mam nadzieję, że poprowadzi mi ciążę do końca
Ja w poprzedniej też do różnych z Luxmedu chodziłam zeby miec badania za darmo, a do "wlasciwego" prywatnie.Ten jest dobrym specjalista i mało jest do niego terminów, więc myślę, że będę musiała kilka razy równolegle do niego prywatnie pójść. Akurat ten mnie kojarzy na szczęście, a może moje nieszczęście - bo ja jestem taki pokrecony przypadek.Ja właśnie nie mam swojego lekarza... Chodzę do Medicover i przecież oni nie pamiętają pacjentek tylko patrzą w komentarze przy moim profilu więc chyba bez różnicy czy raz na jakiś czas pójdę do innego- tak w pierwszej ciąży robilam