reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2023

reklama
Przecież lekarz na podstawie wielkości pęcherzyka może określić przyblizony tydzień ciąży. U mnie tak było bo nie miałam miesiączki po poronieniu
Ja to wiem ... Ale tak jak wspomniałam stary sprzęt a dodatkowo to nie było mojej ginekolog i trafiłam do starszego pana który ewidentnie miał swoją teorię na temat ciąży i żeby nie podnosić sobie ciśnienia niepotrzebnie to stwierdziłam że najważniejsze widziałam na monitorze 🙂

Ja dziś zaczęłam 9 tydzień i coraz mniej mnie mdli. Oby dobre samopoczucie się utrzymalo 😊

Wątek kociar 😄
Mam w domu taka grubą damusie 🤩

Załączniki

• IMG_20220412_150149.jpg
    IMG_20220412_150149.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 30
Kurczę, ale dzis piszecie nie mogę Was nadrobić, a na urlopie jestem, co będzie jak do pracy wrócę 🤣 Ja mam 38 lat i w te ciążę zaszlam po pierwszej miesięczce po poronieniu. Ponoć po poronieniu szybciej się zachodzi. Lekarza mam z Luxmedu, akurat trafił się b. fajny i mam nadzieję, że poprowadzi mi ciążę do końca 🙂

Kurczę, ale dzis piszecie nie mogę Was nadrobić, a na urlopie jestem, co będzie jak do pracy wrócę 🤣 Ja mam 38 lat i w te ciążę zaszlam po pierwszej miesięczce po poronieniu. Ponoć po poronieniu szybciej się zachodzi. Lekarza mam z Luxmedu, akurat trafił się b. fajny i mam nadzieję, że poprowadzi mi ciążę do końca 🙂
Ja właśnie nie mam swojego lekarza... Chodzę do Medicover i przecież oni nie pamiętają pacjentek tylko patrzą w komentarze przy moim profilu więc chyba bez różnicy czy raz na jakiś czas pójdę do innego- tak w pierwszej ciąży robilam

reklama
Ja właśnie nie mam swojego lekarza... Chodzę do Medicover i przecież oni nie pamiętają pacjentek tylko patrzą w komentarze przy moim profilu więc chyba bez różnicy czy raz na jakiś czas pójdę do innego- tak w pierwszej ciąży robilam
Ja w poprzedniej też do różnych z Luxmedu chodziłam zeby miec badania za darmo, a do "wlasciwego" prywatnie.Ten jest dobrym specjalista i mało jest do niego terminów, więc myślę, że będę musiała kilka razy równolegle do niego prywatnie pójść. Akurat ten mnie kojarzy na szczęście, a może moje nieszczęście - bo ja jestem taki pokrecony przypadek.

Do góry