Chattahoochee
Fanka BB :)
A to nie jest tak, że beta przy takich wartościach już zwalnia i nie ma takich dużych przyrostów jak na początku?Chyba jednak miał rację ten lekarz...
Beta z 12 lipca 5267.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A to nie jest tak, że beta przy takich wartościach już zwalnia i nie ma takich dużych przyrostów jak na początku?Chyba jednak miał rację ten lekarz...
Beta z 12 lipca 5267.
Nie mam pojęciaA to nie jest tak, że beta przy takich wartościach już zwalnia i nie ma takich dużych przyrostów jak na początku?
też tak słyszałam. Poczekaj jeszcze bez stresu i idź za kilka dni na badanie usg. Może się coś ruszy i będzie widać więcej. Trzymam kciuki!Nie mam pojęcia
Kochana trzymam kciuki!!!! Powodzi ja!! Przypomnij który tydzień?Ja zadzwoniłam i mówię że są dwie kreski, a on " pod światło?" Bo oczywiście w każdym cyklu doszukiwałam się cienia cieni ale jak zobaczył po przyjeździe do domu to było wielkie szczęście. Dziś siedzimy przed gabinetem i czekamy na wizytę trzymajcie kciuki, jestem przerażona
Ja myślę że wszystko jest ok! Oczywiście że tempo już zwalnia i może osiągać niższe przyrosty! Dlatego powyżej 6000 nie robi się bety tylko sugerują wykonywanie już tylko USG ! Głowa do góry!!! Wszystko będzie dobrzeChyba jednak miał rację ten lekarz...
Beta z 12 lipca 5267.
Ufff, nie wiedziałam we wtorek było 5+6. Więc dziś 6+1?Kochana trzymam kciuki!!!! Powodzi ja!! Przypomnij który tydzień?
Ja myślę że wszystko jest ok! Oczywiście że tempo już zwalnia i może osiągać niższe przyrosty! Dlatego powyżej 6000 nie robi się bety tylko sugerują wykonywanie już tylko USG ! Głowa do góry!!! Wszystko będzie dobrze
Ja obecnie według lekarza w 5+6... Nie ma jeszcze zarodka... Jestem załamanaKochana trzymam kciuki!!!! Powodzi ja!! Przypomnij który tydzień?
Ja myślę że wszystko jest ok! Oczywiście że tempo już zwalnia i może osiągać niższe przyrosty! Dlatego powyżej 6000 nie robi się bety tylko sugerują wykonywanie już tylko USG ! Głowa do góry!!! Wszystko będzie dobrze
Ja tez robiłam test w dzień ojca i zanim mąż przyszedł do pracy napisałam na karteczce życzenia od dzidziusia, nakleiłam test i zapakowałam do małej torebki na prezenty razem ze smoczkiem. Po tym jak dzieci wręczyły tacie swoje prezenty, a mąż zaczął się kręcić po mieszkaniu (nie chciałam przy nich, powiem im o dzidzi po badaniu jak będzie widać serduszko). Otworzył, przeczytał i dalej się kręcił. Nie wiedziałam o Ci chodzi więc zapytałam co on na to - "nie wiem...." zamurowało mnie. Przez kilka dni chodził jak struty, prawie się nie odzywał, Ci chwilą coś liczył, ile po spłacie kredytu nam zostanie na życie, itd, przeglądał oferty pracyza granicą... miałam wrażenie jakby miał mi za złe że bezczelnie sobie w ciążę zaszłam. Ale wiedział na jakim etapie cyklu jestem, zrobione testy owulacyjne były w widocznym miejscu w łazience, przecież wiedział co robi...no ale dałam mu czas żeby oswoił się z sytuacją. I po tygodniu, 01.07 jak gdyby nigdy nic zadzwonil cały zadowolony, że może jednak pojedziemy na krótkie wakacje, chyba pogodził się z losemEj dziewczyny, a pogadajmy może sobie o tym jak powiedziałyście swoim partnerom o ciąży i ich reakcji? tak na rozluźnienie. Jeśli uznacie, ze to nie czas i miejsce to zrozumiem co Wy na to?
A lekarz mówił że powinien już być? Chyba do 25 mm aż się czeka na zarodek. Wydaje mi się, że 5+6 to może jeszcze nie być.Ja obecnie według lekarza w 5+6... Nie ma jeszcze zarodka... Jestem załamana