reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2023

A co do mężów - mój wiedzę czerpie z filmów, wiec myślał, że kreski musza być bardzo ciemne, bo inaczej test jest negatywny 🤣
Razem się wszystkiego uczymy w tej ciąży, bo dla nas wszystko takie nowe 🤩
Mój T. też zapytał czy to pewne, bo kreska nie jest tak mocna, jak na zdjęciu z opakowania 😅

reklama
A lekarz mówił że powinien już być? Chyba do 25 mm aż się czeka na zarodek. Wydaje mi się, że 5+6 to może jeszcze nie być.
Ona nic złego nie dała mi do zrozumienia, powiedziała że trzeba poczekać i za tydzień mam kolejną wizytę 🙏 ale już morze łez wypłakałam, bo jak się okazuje nie jestem z tych cierpliwych.

Ona nic złego nie dała mi do zrozumienia, powiedziała że trzeba poczekać i za tydzień mam kolejną wizytę 🙏 ale już morze łez wypłakałam, bo jak się okazuje nie jestem z tych cierpliwych.
doskonale Cie rozumiem bo ja sama chciałabym mieć wszystko na już! Dlatego może i dobrze ze idę dopiero we wtorek ( 7+1) to już będzie wtedy wóz albo przewoz. A tak to znow bym się zamartwiała gdyby się okazało że no nie ma zarodka tak jak u Ciebie czy coś. Powiem Wam że dopóki nie zrobię tego usg i nie zobacze serducha to jakoś tak ciężko mi przychodzi myślenie o sibie jako o osobie w ciazy 🙈 ciągle mam wrażenie jakbym sobie coś wmówiła 🙈 nawet mi głupio było w medicover jak umawiałam badania z krwi zaznaczyć opcję dla kobiet w coazy, jakby mi się nie nalezalo 🙄 ja nie wiem czy ten strach i niepewnosc kiedyś zniknie?

doskonale Cie rozumiem bo ja sama chciałabym mieć wszystko na już! Dlatego może i dobrze ze idę dopiero we wtorek ( 7+1) to już będzie wtedy wóz albo przewoz. A tak to znow bym się zamartwiała gdyby się okazało że no nie ma zarodka tak jak u Ciebie czy coś. Powiem Wam że dopóki nie zrobię tego usg i nie zobacze serducha to jakoś tak ciężko mi przychodzi myślenie o sibie jako o osobie w ciazy 🙈 ciągle mam wrażenie jakbym sobie coś wmówiła 🙈 nawet mi głupio było w medicover jak umawiałam badania z krwi zaznaczyć opcję dla kobiet w coazy, jakby mi się nie nalezalo 🙄 ja nie wiem czy ten strach i niepewnosc kiedyś zniknie?
Ja też mówiłam do mojej gin, że czekalam na te dwie kreski i myślałam że to będzie największe szczęście, a od kiedy je zobaczyłam to tylko stres. A to najpierw beta nie taka, a teraz to USG.. on mówi że to dopiero początek, później będzie jeszcze więcej zmartwień i trzeba się do tego przyzwyczaić 😁 trzymajcie kciuki za mnie dziewczyny! Mam pęcherzyk żółtkowy, a to ponoć dobrze rokuje...

Ja też mówiłam do mojej gin, że czekalam na te dwie kreski i myślałam że to będzie największe szczęście, a od kiedy je zobaczyłam to tylko stres. A to najpierw beta nie taka, a teraz to USG.. on mówi że to dopiero początek, później będzie jeszcze więcej zmartwień i trzeba się do tego przyzwyczaić 😁 trzymajcie kciuki za mnie dziewczyny! Mam pęcherzyk żółtkowy, a to ponoć dobrze rokuje...
o mamusiu i tak 9 miesięcy siw stresować 😅🤣 a pozniej kolejne 18 lat 😋 albo i do końca życia 🤣

reklama
3mamy bardzo mocno! Musi być dobrze!!! 🍀🙌🏻

Do góry