A moge zapytac w którym tygodniu poronilas?My powiemy po 1 usg. Ostatnio też nikomu nie mówiłam i cieszyłam się, że nie muszę się tłumaczyć w trakcie poronienia. Ciężkie to było i łatwiej mi było o tym nie rozmawiać.
reklama
O nie.. Ja sie nie znam na becie, ale moze jeszcze nic straconego..No i tyle z mojego zadowolenia
1. Beta: 60
2. Beta 107- przyrost w normie
3. Beta 151 - przyrost jedynie 41%- poniżej normy
Tak szybko jak się witałam chyba będę się z Wami żegnać
Karooola28
Fanka BB :)
Tez jutro potawarzam po 48h, jaki wynik miałaś pierwszej? I na kiedy terminJutro powtarzam betę,aż sie zaczynam stresować
Karooola28
Zrób betę jeszcze, czasem się odbija robiłaś druga po 48h a trzecia po 72h od pierwszej?
Karooola28
Czy to rzeczywiście jest tak ważne żeby betę zrobić równo po 48h? Jak zrobie po 47 to może być niemiarodajny wynik?
Helena!
Moderator
zaczęłam plamić jakoś 7 t+, wszystko trwało Ok. tygodniaA moge zapytac w którym tygodniu poronilas?
Helena!
Moderator
może sprawa jeszcze nie jest przesądzona ?No i tyle z mojego zadowolenia
Helena!
Moderator
zobacz co sama napisałaśna wielu forach bylam przez te lata starań I z małych przyrostów (ale przyrostow, nie spadków badz zatrzyman) wiele cudnych i zdrowych bobolkow się urodziło. Takze nosek do góry i ćwiczymy dobre myslenie- ono teraz jest najważniejsze
G
guest-1670404922
Gość
Trzymam kciuki żeby się rozkręciło. Dlatego nie jestem jakimś zwolennikiem robienia bety za często. Sama gin mi powiedziała żebym nie robiła, bo to niepotrzebny stres, mam przyjść na USG w 6tyg i wtedy jak cos będzie nie tak to beta i tego się trzymam. Raz zrobiłam, jest przyrost i już mi wystarczy, a teraz czekam.
reklama
A to nie jest tak że w pewnym czasie nie ma takiego przyrostu jak za drugim razem ?że nie o te 70% czy Ileś?No i tyle z mojego zadowolenia