reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2023

Dzień dobry. Gratuluję wszystkim udanych wizyt i trzymam kciuki za resztę. U nas kolejna choroba. Kolejne zapalenie zatok połączone i przeziębieniem.... Już drugi raz antybiotyk w ciągu dwóch tygodni 😥 jestem tym tak zestresowana że nawet nie pytajcie. Na dodatek nie jestem w stanie oddychać poprawnie przez zatkany nos. Niczym nie mogę go odetkac 😔. Liczę że wszystko skończy się szybko i nic się z maleństwem nie stanie❤️ pozdrawiam serdecznie 😍
Ohh dużo zdrowia w takim razie 🙂 i żeby szybko przeszło.

reklama
Mogę Ci polecić sposób na zatoki ja miałam ogromny problem i mi pomogło😀na suchą patelnię wsyp sobie 2-3 łyżki soli (tej kuchennej)niech zrobi się ciepła na tej patelni i przesyp jak np. do ściereczki kuchennej i dotykaj ostrożnie zatok.

Zdrówka 😘😘
Podobno jeden z lepszych sposobów 💪

Wzięłam się dzisiaj za sprzątanie i gotowanie żurku na obiad, wczoraj na spacerze znalazłam w lesie, bo mam 10 minut z domu do niego "aż" 3 podgrzybki nie wiadomo, co z tym zrobić do żurku akurat. Pogoda typowo barowa, jutro idę na morfologię, a 27.09 na wizytę. Czy któraś dzisiaj wizytuje lub jutro? Jeśli tak to trzymam za Was kciuki 👍🤞 żeby "kruszynki" rosły jak na drożdżach. 🤗

Ja dzisiaj byłam na badaniach, mocz, morfologia i tsh. Wizyta we wtorek i już nie mogę się doczekać. Dzisiaj mam wizytę z dziećmi u pediatry bo kaszel coś nie chce przechodzić a ja już nie mam pomysłów.
Wizytującym powodzenia 💪

Ja mam dzisiaj wizytę ale taką kontrolną u ginekologa. Nie lubię tych wizyt bo z każda mi przypomina ze niedługo będę musiała rodzic 🤣

Nie wiem jak u was ale ja dziś to mam tak dobry humor że aż się chce śpiewać i tańczyć 🤗 nareszcie nic mi nie dolega i cała radość z życia wróciła 🤩

reklama
Do góry