reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2023

Hehe u mnie tak samo. Według ostatniego okresu poród 9 marzec, według pierwszego USG 7 marzec a według drugiego USG 6 marzec. Albo bobas tak ładnie rośnie albo miałam przesunięta owulację, albo nie wiem co.
Ja podobnie - 8.03 vs 05.03 vs 03.03 😅 jak tak dalej pójdzie to się załapie na luty

reklama
Dziekuję, że pytasz 😊 Tak różnie, ale jestem dobrej myśli. W niedzielę trafiłam na IP z krwawieniem i myślałam już, że to koniec, ale okazało się, że mam krwiaka, a z dzidziulkiem wszystko dobrze. Po powrocie znowu krwawienie, ale po prostu krwiak się ewakuował i dlatego tak to wyglądało, a w poniedziałek wracało już wszystko do normy, ale niestety może się to powtórzyć. Wizytę mam jutro, a prenatalne 13.09. A u Ciebie jak sytuacja?
No to całe szczęście że to krwiak a z maleństwem wszystko ok .
To wizytujemy jutro razem ☺️

Cesarki w kraju w którym mieszkam nie da się zaplanować i tak (chyba, że są wskazania medyczne) także zobaczymy kiedy młode będzie gotowe :D

Czyli jednak termin terminem a data porodu i tak może być inna.

Swoją drogą znacie przypadek żeby dziecię urodziło się zgodnie z terminem co do dnia ?[/QUOTE]

Cześć dziewczyny! Widzę, że wczoraj dużo rozmawiałyście o badaniach prenatalnych. Ja usg+pappe mam dopiero 19.09, ale 26.08 będę miała nifty pro - będę wtedy w 10+1. Dziewczyny, które robiły już nifty lub sanco, w którym tyg i dniu ciąży byłyście w momencie oddawania krwi?

Cześć dziewczyny! Widzę, że wczoraj dużo rozmawiałyście o badaniach prenatalnych. Ja usg+pappe mam dopiero 19.09, ale 26.08 będę miała nifty pro - będę wtedy w 10+1. Dziewczyny, które robiły już nifty lub sanco, w którym tyg i dniu ciąży byłyście w momencie oddawania krwi?
Ja oddałam dzisiaj krew pod nifty pro. Jestem 10+2 :)

Z tego co kojarzę to od 10 tygodnia, ale najlepiej upewnij się u lekarza.

reklama
Ja oddałam dzisiaj krew pod nifty pro. Jestem 10+2 :)
O czyli ja będę podobnie :) Rozmawiałam z Panią z testdna i też potwierdziła,że można już w 10 tc pobrać krew. Po prostu akurat ten dzień to jedyny, który mi w najbliższym czasie pasuje ze względu na pracę.

Ciekawe czy wyniki otrzymasz równo 10 dnia, czy może wcześniej :) Fajnie by było, mniej stresu :)

Do góry