Karooola28
Fanka BB :)
Daj koniecznie znać po!10:40, to prawie równo wchodzimy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Daj koniecznie znać po!10:40, to prawie równo wchodzimy
pewnie, że dam. Ty też.Daj koniecznie znać po!
Jeśli nie będzie widać to będę wiedzieć za tydzień jak dostanę wyniki sanco bo tez będę robić w czaochhh Kochana to koniecznie dawaj znac jak wyniki! Będę mocno trzymać kciuki (nawet jeśli mnie tu nie będzie ) musi być dobrze i oby się udało poznać tez płeć zaczynamy wchodzić w etap że niedługo nam się zacznie klarować ile dziewczynek a ile chłopców mamy na forum
Oj chyba już niechociaż ?)Ciekawe czy jeszcze ciąża bliźniacza się pojawi
ja odwrotnie. Najpierw że chłop, a teraz że może jednak panna mi tam rośnie ale szczerze mówiąc jest mi wszystko jedno, byleby by zdrowe było tylko to mi spędza sen z powiek dooobra ja się żegnam na dzis, spokojnej nocki!Jeśli nie będzie widać to będę wiedzieć za tydzień jak dostanę wyniki sanco bo tez będę robić w cza
Na początku miałam przeczucie że dziewczynka a teraz to już sama nie wiem, zaczynam czuć że go chłopiec
Pożyjemy zobaczymyOj chyba już niechociaż ?)
Wydaje mi się, że już nie. Myślę, że wszystkie marcóweczki są już o USG. Chyba, że ktoś nowy dołączy.Ciekawe czy jeszcze ciąża bliźniacza się pojawi
Wybrałaś opcję płeć na NIFTY pro? Jeśli tak to niedługo się dowiesz na 100% i wtedy można zacząć szaleć: ubranka itp, itd. dobranocja odwrotnie. Najpierw że chłop, a teraz że może jednak panna mi tam rośnie ale szczerze mówiąc jest mi wszystko jedno, byleby by zdrowe było tylko to mi spędza sen z powiek dooobra ja się żegnam na dzis, spokojnej nocki!
Ja jeszcze czekam na USG bo byłam u takiego starszego pana doktora bo mojej nie ma prawie cały sierpień, wizyta u niej dopiero 29.08 ale 19.08 idę prywatnie bo już nie mogę wytrzymać...Wydaje mi się, że już nie. Myślę, że wszystkie marcóweczki są już o USG. Chyba, że ktoś nowy dołączy.