Ja w dzień zasypiam nawet na stojąco, ale w nocy często kładę się od łóżka i cała senność ze mnie wyparowuje. I to niezaleznie od drzemki w dzień lub jej braku. Pomaga mi herbata z melisy. Pytałam o nią położną, mówiła, że jedną filiżankę dziennie ze spokojem można wypijać.
Widzę, że przepisów na pastę jajeczną jest mnóstwo, więc nie będę swoich dorzucać, ale mam moją ulubioną pastę z twarożku. Pół kostki twarogu wrzucam do blendera, do tego kilka pomidorów suszonych (w wersji fit namoczone w wodzie, w wersji nie fit takie ze słoika, w oleju). Do tego ze dwie łyżki jogurtu naturalnego (do odpowiedniej konsystencji). Zblendować i się zajadać
A co do wózka ja bym jeszcze zwróciła uwagę na skręcanie. Miałam na początku taki "sztywny" wózek, musiałam delikatnie unieść przód żeby skręcić. Na początku mnie to denerwowało, ale jak później kupiliśmy spacerówkę ze skrętnymi kołami, to nie umiałam nią kierować. Ale to myślę, że najlepiej w sklepie popróbować sobie różne modele, z różnym skręcaniem i wybrać, co wygodniejsze.