Anne1991
Fanka BB :)
Tak... Nie rozumiem mieszania przez byłych w życiu. Ja taką próbę zaczepienia mnie po 3 latach od rozstania zignorowałem i dałam do zrozumienia, że ma się nie odzywać. Najlepiej uciąć takie znajomości.Ma
mam to samo, całą noc nie spałam… martwię się teraz czy wszystko Ok, przytłoczyły mnie te wczorajsze informacje i jeszcze mój były mąż wczoraj po kilku miesiacach bez słowa nagrał mi się na sekretarkę (to był płacz jego dziecka) i napisał mi smsa ze niechcący i przeprasza…
Nie wytrzymałam i mu pojechałam czy mu jeszcze mało i chce mnie wykończyć i dalej niszczyć, po tych kilkunastu wspólnych latach to troche szacunku i empatii dla tego co było ale widocznie gdzieś po drodze w swoim nowych życiu to zgubił. Zdradził mnie zrobił dziecko koleżance z pracy, wiec się rozwiodłam bo jak coś takiego wybaczyć (pisałam już o tym) wie jak pragnęliśmy dziecka, wie ze go nie mam i nagrywa mi swoje dziecko na sekretarkę? Dziwny przypadek…
Normalnie całą noc nie zmruzylam oka nie wiem jak zniosę kilkanaście godzin podróży dzisiaj, powrót do pracy w poniedziałek w stresie i czekanie na wizytę do czwartku, chyba ja będę próbować przełożyć
Ehh ja jestem w podróży od 18.00 wczoraj. Jeszcze godzinka i będę w domu rodzinnym. Myślałam, że będę się gorzej czuła ale jest ok.