reklama
Karooola28
Fanka BB :)
Włosów nie farbuje ale robiłam hennę przed ciąża, zapytałam lekarza o to a on zapytał czy muszę robić? No wiadomo, że nie muszę, powiedział ze w 1 trymestrze lepiej nie wiec nie kombinuje i tak się już stresuje antybiotykiem który dostałam do uszu bo miałam obustronne zapalenie i niestety nie dało się bez, konsultowalm z ginekologiem - kazał brać. Mam teraz wizytę 11.08 po powrocie z wakacji staram się być pozytywnie nastawiona ale boje się przez ten antybiotyk :/ wiec powiem Ci szczerze ze gdybym farbowała włosy to bym sie wstrzymała wiem ze może być ciężko ale może uda sie wstrzymać kilka tygodniDziewczyny, a któraś farbowała już włosy, ja szczerze mówiąc trochę się poje i poczekam jeszcze, aż minie 1 trymestr, bo się na czytałam o tym na necie, jak bardzo jest to szkodliwe, ale może, któraś z Was poleci jakąś farbę do włosów, która nie jest dla nas szkodliwa, czytałam, że podobno henna jest bezpieczna q ciąży
vvDomivv
oh nie!!!! Co za straszna informacja 3maj sie KochanaDziewczyny, serce mojego dzidziusia przestało bić. Trzymam za Was wszystkie mocno kciuki.
Karooola28
Pisała też na początku wątku że nigdzie nie pojadą bo ich na to nie stać i że nam zazdrości że gdzieś wyjeżdżamy… nie wiem czy pamiętacie, staram się w ogóle nie komentować jej wpisów bo ewidentnie jest to fejkowe konto- nie hejtujcie mnie za ten wpis pliss takie mam odczucia ale to moja subiektywna opiniadokładnie, a u niej jak wiatr zawieje, tak hak dzisiaj pisze ze mąż zrobil niespodziankę wakacje zarezerwowaal a po kilku minutach ona nie ma się w co ubrać bo zle wygląda.. Ja bez ciąży zle wyglądam a mam to w 4 literach
vvDomivv
hmm myślę że to nie jest reguła bo wszystkie dzieci z in vitro byłyby chłopcamiAhhh i jeszcze pytanie do dziewczyn, które maja już dzieci. Czy celowałyście w jakąś płeć? Np w dzień owulacji chłopiec, przed owulacją dziewczynka? Czy sprawdziło się to u was? Mój gin mówił, że szansa jest zawsze 50/50 ale jestem ciekawa jak to u was wyglądało.
Karooola28
Obojętne tylko mnie dodajcieRobimy zamknięty wątek tutaj na forum czy grupę na fb? Co wolicie?
Karoola musimy do tego wracać? Może doczytaj najpierw wątek…Pisała też na początku wątku że nigdzie nie pojadą bo ich na to nie stać i że nam zazdrości że gdzieś wyjeżdżamy… nie wiem czy pamiętacie, staram się w ogóle nie komentować jej wpisów bo ewidentnie jest to fejkowe konto- nie hejtujcie mnie za ten wpis pliss takie mam odczucia ale to moja subiektywna opinia
Karooola28
ChętnaDZIEWCZYNY, KTÓRE CHCĄ DOŁĄCZYĆ DO PRYWATNEGO WĄTKU
Bardzo proszę, abyście odpowiedziały na ten komentarz
Stworze listę i poproszę administratorkę o utworzenie dla nas zamkniętej grupy
Helena!
Moderator
też sobie właśnie tak myślałam generalnie nowe badania dowodzą, że do komórki wcale nie dostaje się najszybszy plemnik tylko „puka” wiele, a komórka decyduje, którego wpuści.hmm myślę że to nie jest reguła bo wszystkie dzieci z in vitro byłyby chłopcami
reklama
Karooola28
Czytam od początku bo mam termin na początek marca jestem tutaj już bardzo długo, coś pomyliłam? Bo nie wiem o co chodzi serio…Karoola musimy do tego wracać? Może doczytaj najpierw wątek…