reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2023

reklama
Ojejku, trzymam kciuki, żeby teraz było bardzo dobrze i bez żadnych stresów ❤️❤️❤️przepraszam, że pytam, ale jakie są objawy takiej niewydolność szyjki macicy?
Właśnie najgorsze jest to, że nie dawała żadnych objawów... Wyszło na kontrolnej wizycie że mam już 1,5 cm szyjkę gotową do porodu z rozwarciem i lejkiem wewnętrznym. Zostałam skierowana do szpitala na zabieg szycia ale nie dotrwałam. Wynik z posiewu przyszedł na czwarty dzień po południu a o 14:50 urodziłam już niestety 😔😔😔

Właśnie najgorsze jest to, że nie dawała żadnych objawów... Wyszło na kontrolnej wizycie że mam już 1,5 cm szyjkę gotową do porodu z rozwarciem i lejkiem wewnętrznym. Zostałam skierowana do szpitala na zabieg szycia ale nie dotrwałam. Wynik z posiewu przyszedł na czwarty dzień po południu a o 14:50 urodziłam już niestety 😔😔😔
Trzymam mocno kciuki, aby tym razem wszystko dobrze się skończyło 😘 dla mnie każda kobieta po stracie, a już w ogóle tak wysokiej jest najsilniejsza kobieta na świecie! ❤️

Moje dzieci poszły spać dopiero po 21 🙈
A ja tyle chciałam zrobić jak już będą spać a nie zrobiłam nic 🙈 leżę na łóżku i jestem ot cała moja praca... Dzisiaj u mnie było bardzo gorąco ... Z ciekawości chciałam zobaczyć co się jutro szykuje i ma być jeszcze ciepłej 😔

Ja w sumie jeszcze nie rozmawiałam o tym z mężem, ale zdecyduję się chyba jeżeli USG i Pappa wyjdzie źle. Kurczę, sama nie wiem. Z jakiegoś konkretnego powodu decydujecie się żeby je robić?
Też zdecydowałam się na Usg i Pappa, jeżeli to wyjdzie źle zdecyduję się na coś więcej.
Ale mam nadzieję, że nie będzie takiej potrzeby :)

Ja póki co robię USG prenatalne i pappe. Jeśli tam coś wyjdzie nie tak to wtedy NIPT. Chociaż po dzisiejszej wizycie dotarło do mnie że ta ciąża może skończyć się szczęśliwie w marcu 🥰 Szkoda że tego zdjęcia z usg nie dostałam ale z drugiej strony bym tylko siedziała i analizowała wszystko sto razy 🤣

Ja w sumie jeszcze nie rozmawiałam o tym z mężem, ale zdecyduję się chyba jeżeli USG i Pappa wyjdzie źle. Kurczę, sama nie wiem. Z jakiegoś konkretnego powodu decydujecie się żeby je robić?
ja ze względu na to powiększone cialko żółte. Nie musi, ale może świadczyć o wadach genetycznych. Zresztą jak już wiecie mam podejrzenia że moje gamety nie są najlepszej jakości, także wolę mieć pewność że wszystko jest ok. Już przed potwierdzeniem ciąży wiedziałam że chce zrobić rozszerzone badania, a teraz po prostu się w tym upewniłam 😊 musze tylko zdecydować które wybrać 😬

reklama
Do góry