Helena!
Moderator
może to znakPomyliłam wątki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
może to znakPomyliłam wątki
W medicover płaciłam 57zl.Jaki jest koszt bety?
GratulacjeWitam, dzisiejsza beta 110 ♡
Chyba na pierwszej wizycie lekarz wypisze jakie badania ?Dziewczyny a czy trzeba zbadać progesteron? Zastanawiam się nad tym, bo mam biegunkę (biorę metforminę od kilku miesięcy i w sumie od tego czasu mam z tym problem) i wyczytałam, że może być progesteron za niski... Stresuję się trochę.
A betę badacie jeszcze raz? Czy tylko po 48h?
A może jest jakiś składnik który Cię rozluźnia w tym leku?Chyba na pierwszej wizycie lekarz wypisze jakie badania ?
Ja zrobiłam dziś i jutro powtórzę betę i tyle.
Trzymam kciukiOk beta zrobiona,około 18wynik.
U mnie jakoś tanio bo z morfologią zapłaciłam 44zł
Bo meta niestety tak działa. Ja w poprzedniej ciąży byłam na metforminie. Podobno trzeba kilku tygodni zeby organizm się przyzwyczaił. Ja się około tygodnia męczyłam, ale zaczynałam od niskich dawek.Dziewczyny a czy trzeba zbadać progesteron? Zastanawiam się nad tym, bo mam biegunkę (biorę metforminę od kilku miesięcy i w sumie od tego czasu mam z tym problem) i wyczytałam, że może być progesteron za niski... Stresuję się trochę.
A betę badacie jeszcze raz? Czy tylko po 48h?
Metformina niestety to wręcz gwarancja problemów żołądkowych takie skutek uboczny. Z czasem mija.A może jest jakiś składnik który Cię rozluźnia w tym leku?
Ja znowu w drugą stronę,od porodu z córką mam zaparcia ,nie pomaga mi nic.jedynie krople ,ale one przeczyszczające ....