reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2023

reklama
A o co chodzi z tą grupą krwi? W sensie ja porobiłam wszystkie badania, jest ok. Dostałam skierowanie na grupę krwi. I lekarz pytał jaka jest grupa krwi mojego męża. Czy to jest istotne? Wiecie o co chodzi i czy ja muszę to wiedzieć?
ważna jest przede wszystkim twoja grupa krwi, musisz mieć w dokumentacji i przy przyjęciu do szpitala gdyby nie wiem mieli Ci krew przetoczyć. Wykonywanie grupy krwi u partnera chyba nie jest obowiązkowe, w każdym razie u nas tego nie było. A jeżeli jest to ważne to wydaje mi się że przed zajściem w ciąże bo jedno z was może mieć Rh+ a drugie Rh- i wtedy jest niezgodność

reklama
Dzięki dziewczyny, poczytałam sobie i rzeczywiście informacja jest istotna, ale konflikt nie występuje zawsze :)
Zacznę od badania siebie 🤗

Załączniki

• IMG_4432.jpeg
    IMG_4432.jpeg
    27,1 KB · Wyświetleń: 54
Do góry