zlotadziewczyna
Fanka BB :)
Wróciłam. 4mm, i serduszko jest, zlecił resztę badań i widzimy się 18.08
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Makarska uwielbiam, zawesze mówię, że to takie miejsce na ziemi gdzie góry mają swoje korzenie w morzu, a głowę w chmurach. Kocham to miejsce. Już trochę świata widziałam, a ta Chorwacja jakoś zawsze najbardziej mi się podoba. Lubię też ChorwatówHeeej!
Kiedyś te same miejsca zwiedzałam i w Makarskiej mieliśmy apartament
Mariola okazało się być mężczyzną
Super!Wróciłam. 4mm, i serduszko jest, zlecił resztę badań i widzimy się 18.08
6 i termin na 27 marcaCzyli ten nowy tydzień to ktory?
Ja uważam tak samoJa pierdziu… Która z was wspomniała o „Myszaaaa”? Przecież to historia Natalii1991991. Nawet styl pisania identyczny. Dla mnie to ta sama osoba. Historie jednak z różnych lat i miesięcy. Wygląda to jak jeden wielki fake.
Ojej super ❤❤❤Dziewczyny, ależ miałam dziś do nadrobienia w wątku.
Ja byłam na kontroli (ogólnie ja będę często miała kontrole, bo wiek i cukrzyca no i te plamienia). I chciałam kartę ciąży założyć, żeby w medicover mieć dostęp do diabetologa itp. od ręki.
I słuchajcie... Podobno mam 2 zarodki Tylko jeden jest mniejszy.
To jest w ogóle możliwe??? Ze dopiero teraz zauważył?
To na razie mamy ten sam termin ale jeszcze przede mną wizyta u lekarza6 i termin na 27 marca