spelnicmarzenie
Fanka BB :)
a ja 9!Ja też mam wizytę 10![]()
![Face holding back tears :face_holding_back_tears: 🥹](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f979.png)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a ja 9!Ja też mam wizytę 10![]()
a możesz zadzwonić do swojego lekarza żeby się spytać i powiedział Ci co masz robić?Kurde dziewczyny pomocy, wyszło mi pH moczu 7 ... trochę się boję, bo byłam na wakacjach .. basen, morze itp. Starałam się nie wchodzić ale z małym dzieckiem trochę musiałam. Czy myślicie że powinnam lecieć z tym szybko do lekarza czy poczekać na wizytę za 2 tygodnie?![]()
taaak u nas też zakaznie przejmuj się, my już też mamy zakazale jak to rozmawiałam z koleżanką są również inne robótki ręczne i nie tylko
mój mąż to teraz nawet powiedział, że bąbelek jest najważniejszy i spoko. Teraz to nawet by się bał.
Ale jak to mój lekarz się śmiał „Ty masz zakaz, on nie”![]()
ale może do tego czasu zdążysz być w 11 tyg? Wtedy nie może dać Ci wypowiedzeniaJa mam chuja sytuację z pracą. Wygląda to tak, że do 30.06 miałam wypowiedzenie, bo firma w upadłości. W tamtym tyg dałam zaświadczenie o ciąży i walczę z syndykiem o to, żeby przywrócił mnie do pracy. On już mnie zna z imienia i nazwiska bo codziennie go cisnępewnie przywróci mnie do pracy po czym da mi wypowiedzenie, ale to pozwoli mi pobierać świadczenia z ZUS... Masakra, bardzo mi się skomplikowało to wszystko...
ojeeeejjj! Jaki mały bombelekTak trochę mało widać, ale załączam
Ja mam dzień po Tobie termin chyba (4 marca), ale ciąża młodsza o 2-3 dni.
ja tez wizyta 1.08!Ja 6+6Ale ciąża raczej młodsza, bo miałam nieregularne miesiączki. A pierwsza wizyta 1 sierpnia, już się nie mogę doczekać
![]()
ja tez 25 i pierwszy bejbikCześć dziewczynyDziś z nudów w pracy udało mi się przebrnąć przez większość wątku
Dziś rozpoczynam 6 tydzień, mam 25 lat i jest to moja 1 i niespodziewana ciąża (nie wpadka, ale też jakoś się nie staraliśmy. To był tylko jeden "strzał" i jak widać trafiony) . Termin porodu wskazany na 25 marca
Tydzień temu 22 marca (początek 5 tygodnia) byłam u lekarza, ponieważ tylko wtedy miał termin. Na USG widoczny był tylko pęcherzyk, ale również obok krwiakdostałam luteinę pod język 2x2.
Kolejne USG mam 9 sierpnia. Myślałam o tym żeby zrobić betę i sprawdzić przyrost, ale po waszych postach sama nie wiem czy jest to dobry pomysł![]()
Tak. 2.70 a w moich normach było 1 trymestr 2.32. skierowała mnie na ft3 ft3 ,ft3 super w normie a ft4 norma 0.90dolna a ja mam 0.96 W środę mam endokrynologa.A tsh ci w ciąży wyszło też teraz poza normą?