spelnicmarzenie
Fanka BB :)
a ja 9!Ja też mam wizytę 10
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a ja 9!Ja też mam wizytę 10
a możesz zadzwonić do swojego lekarza żeby się spytać i powiedział Ci co masz robić?Kurde dziewczyny pomocy, wyszło mi pH moczu 7 ... trochę się boję, bo byłam na wakacjach .. basen, morze itp. Starałam się nie wchodzić ale z małym dzieckiem trochę musiałam. Czy myślicie że powinnam lecieć z tym szybko do lekarza czy poczekać na wizytę za 2 tygodnie?
taaak u nas też zakaz trzeba sobie jakoś inaczej radzić, choć czasem troszke to takie hmm irytujące że nie możnanie przejmuj się, my już też mamy zakaz ale jak to rozmawiałam z koleżanką są również inne robótki ręczne i nie tylko mój mąż to teraz nawet powiedział, że bąbelek jest najważniejszy i spoko. Teraz to nawet by się bał.
Ale jak to mój lekarz się śmiał „Ty masz zakaz, on nie”
ale może do tego czasu zdążysz być w 11 tyg? Wtedy nie może dać Ci wypowiedzeniaJa mam chuja sytuację z pracą. Wygląda to tak, że do 30.06 miałam wypowiedzenie, bo firma w upadłości. W tamtym tyg dałam zaświadczenie o ciąży i walczę z syndykiem o to, żeby przywrócił mnie do pracy. On już mnie zna z imienia i nazwiska bo codziennie go cisnę pewnie przywróci mnie do pracy po czym da mi wypowiedzenie, ale to pozwoli mi pobierać świadczenia z ZUS... Masakra, bardzo mi się skomplikowało to wszystko...
ojeeeejjj! Jaki mały bombelek uwielbiam patrzeć na re zdjęciaTak trochę mało widać, ale załączam
Ja mam dzień po Tobie termin chyba (4 marca), ale ciąża młodsza o 2-3 dni.
ja tez wizyta 1.08!Ja 6+6 Ale ciąża raczej młodsza, bo miałam nieregularne miesiączki. A pierwsza wizyta 1 sierpnia, już się nie mogę doczekać
ja tez 25 i pierwszy bejbikCześć dziewczyny Dziś z nudów w pracy udało mi się przebrnąć przez większość wątku
Dziś rozpoczynam 6 tydzień, mam 25 lat i jest to moja 1 i niespodziewana ciąża (nie wpadka, ale też jakoś się nie staraliśmy. To był tylko jeden "strzał" i jak widać trafiony ) . Termin porodu wskazany na 25 marca
Tydzień temu 22 marca (początek 5 tygodnia) byłam u lekarza, ponieważ tylko wtedy miał termin. Na USG widoczny był tylko pęcherzyk, ale również obok krwiak dostałam luteinę pod język 2x2.
Kolejne USG mam 9 sierpnia. Myślałam o tym żeby zrobić betę i sprawdzić przyrost, ale po waszych postach sama nie wiem czy jest to dobry pomysł
Tak. 2.70 a w moich normach było 1 trymestr 2.32. skierowała mnie na ft3 ft3 ,ft3 super w normie a ft4 norma 0.90dolna a ja mam 0.96 W środę mam endokrynologa.A tsh ci w ciąży wyszło też teraz poza normą?