Chce_byc_mama_wielu
Fanka BB :)
TakA mnie do CC cewnikowali po znieczuleniu już. Ty mówisz o naturalnym porodzie tak?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
TakA mnie do CC cewnikowali po znieczuleniu już. Ty mówisz o naturalnym porodzie tak?
omg, to nie ja. Mi niestety zawsze po kręci się w głowie i przy wstawaniu ciemnieje mi w oczach prysznic odpada zaraz po, tylko wanna i z asekuracją :/Ja mam taki charakter że mi bali się zabronić czegokolwiek a że znam swoje prawa
Poród wspominam super i jak osioł że Shreka chwilę po mówiłam: ja chcę jeszcze raz
Różnica prawie 4 lata, miałam podana niewielka dawkę oxy
Według mnie spokojnie. Ja byłam przy becie 16 tys na USG w szpitu było widać tylko pęcherzyk ciążowy z pęcherzykiek zoltkowym, ale no sprzet mojego lekarza na nfz by go nie wykrył. Za tydzień już było serduszko. Każdej kobiecie beta rośnie inaczej, więc daj sobie czasjestem po wizycie.. nic mi się tu nie zgadza beta 10k dzisiaj a lekarz twierdzi że to może być wcześniejsza ciąża 4/5 tc.
Pecherzyk ma 1,04 cm, zarodka nie widać.. lekarz mowi żeby nie patrzeć na wartość bety tylko na rozmiar pęcherzyka i przy takim może być jeszcze nie widoczny.
Kobieto u mnie przy takiej becie dopiero ledwo co cokolwiek w macicy widaćmożliwe, ale beta jednak wydaje się wysoka, to wynik z soboty.
a z kim rodziłaś i w którym roku?U mnie było widmo podania oksy, ale się rozkręciło bez. W każdym razie stan po cięciu nie był przeciwwskazaniem do podania oksytocyny (szpital św. Zofii)
A co ma do tego gbs? Ja miałam dodatni a normalnie chodziłam po sali, na piłce skakałam, przy drabinkach parte. Proponowano mi wannę…
Ciekawe o co chodzi.
A mnie do CC cewnikowali po znieczuleniu już. Ty mówisz o naturalnym porodzie tak?
Z Renatą Alechnowicz, w 2019 roku.a z kim rodziłaś i w którym roku?
nie wykupuję. Tam każda jest świetna. 3 razy tam rodziłam. Ostatnio z Bożeną Zaborowską, ekstra położna. Ja w 2020, wtedy było 2500. Od stycznia 2021 zdrożało do 3000, więc w przyszłym roku może znowu :/Z Renatą Alechnowicz, w 2019 roku.
Ty wykupujesz teraz położną?
Ja prawie na pewno tak. Widziałam, że podrożało do 3 tysięcy.
Aaa no takBo Ty mylisz cewniki
Dziewczyny piszą o cewniku foleya który służy do wywołania porodu po przez rozwieranie szyjki, a Ty o cewniku do pęcherza w czasie operacji