reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2023

reklama
Ja mam taki charakter że mi bali się zabronić czegokolwiek 😉 a że znam swoje prawa 🤷‍♀️
Poród wspominam super i jak osioł że Shreka chwilę po mówiłam: ja chcę jeszcze raz 😊

Różnica prawie 4 lata, miałam podana niewielka dawkę oxy
omg, to nie ja. Mi niestety zawsze po kręci się w głowie i przy wstawaniu ciemnieje mi w oczach :( prysznic odpada zaraz po, tylko wanna i z asekuracją :/

jestem po wizycie.. nic mi się tu nie zgadza 🥺beta 10k dzisiaj a lekarz twierdzi że to może być wcześniejsza ciąża 4/5 tc.
Pecherzyk ma 1,04 cm, zarodka nie widać.. lekarz mowi żeby nie patrzeć na wartość bety tylko na rozmiar pęcherzyka i przy takim może być jeszcze nie widoczny.
Według mnie spokojnie. Ja byłam przy becie 16 tys na USG w szpitu było widać tylko pęcherzyk ciążowy z pęcherzykiek zoltkowym, ale no sprzet mojego lekarza na nfz by go nie wykrył. Za tydzień już było serduszko. Każdej kobiecie beta rośnie inaczej, więc daj sobie czas 🙂

U mnie było widmo podania oksy, ale się rozkręciło bez. W każdym razie stan po cięciu nie był przeciwwskazaniem do podania oksytocyny (szpital św. Zofii)

A co ma do tego gbs? Ja miałam dodatni a normalnie chodziłam po sali, na piłce skakałam, przy drabinkach parte. Proponowano mi wannę…
Ciekawe o co chodzi.
a z kim rodziłaś i w którym roku?

Z Renatą Alechnowicz, w 2019 roku.
Ty wykupujesz teraz położną?
Ja prawie na pewno tak. Widziałam, że podrożało do 3 tysięcy.
nie wykupuję. Tam każda jest świetna. 3 razy tam rodziłam. Ostatnio z Bożeną Zaborowską, ekstra położna. Ja w 2020, wtedy było 2500. Od stycznia 2021 zdrożało do 3000, więc w przyszłym roku może znowu :/

reklama
Do góry