reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2023

Dziewczyny juz po, wszystko dobrze, zarodek mierzy 0,76 cm, biło już serduszko ❤️
Według Usg, 6+5, ulżyło mi :) ( według miesiaczki 7+3 )
Tsh teraz mam 1.8 jak się podniesie do 2.5 to spowrotem mam brac leki w moim przypadku letrox ( na niedoczynność )
Progesteron 18,4 mówiła, że jest w normie, ale ze względu na moje wcześniejsze poronienie profilaktycznie mam brac duphaston.
Glukoza 92, muszę się zgłosić na krzywa cukrową bo jest już na granicy.
Termin mam narazie na 15.03 ale mówiła że to może się zmienić:)

reklama
Dziewczyny juz po, wszystko dobrze, zarodek mierzy 0,76 cm, biło już serduszko ❤️
Tsh teraz mam 1.8 jak się podniesie do 2.5 to spowrotem mam brac leki w moim przypadku letrox ( na niedoczynność )
Progesteron 18,4 mówiła, że jest w normie, ale ze względu na moje wcześniejsze poronienie profilaktycznie mam brac duphaston.
wspaniale wieści!

A ja po poważnej rozmowie w pracy😁 zyje, nawet nie było tak źle, ale rozmawiałam tylko z kierownikiem i przyjął to bardzo dobrze, w sumie zauważył, że to trochę nam komplikuje sytuację kadrową i trzeba będzie zatrudnić kogoś na zastępstwo, ale ogólnie dobrze to przyjął i powiedział, że sam pogada z szefową. Bo tylko ona w tej pracy jest minusem. Uwielbiam moja pracę, czuje się spełniona, nie nudzę się, współpracowników mam super, tylko ta jedna ryska na szkle...no i zarobki mogłyby być większe, ale cieszę się że pracę tam mam zapewnioną do emy jeżeli sama z niej nie zrezygnuję🙂

A ja po poważnej rozmowie w pracy😁 zyje, nawet nie było tak źle, ale rozmawiałam tylko z kierownikiem i przyjął to bardzo dobrze, w sumie zauważył, że to trochę nam komplikuje sytuację kadrową i trzeba będzie zatrudnić kogoś na zastępstwo, ale ogólnie dobrze to przyjął i powiedział, że sam pogada z szefową. Bo tylko ona w tej pracy jest minusem. Uwielbiam moja pracę, czuje się spełniona, nie nudzę się, współpracowników mam super, tylko ta jedna ryska na szkle...no i zarobki mogłyby być większe, ale cieszę się że pracę tam mam zapewnioną do emy jeżeli sama z niej nie zrezygnuję🙂
Zazdroszczę. Ja przez swoją uczciwość już nie mam pracy.

Super ! Ja powtarzam w środę glukozę i tarczycę....na jakiś cud nie liczę ...

ja bym każde pieniądze dała żeby się ktoś zlitował i mi cc zrobił.....

Prywatny szpital Medicover w Warszawie ok. 15 tys.
I uprzedzam komentarz, że nie jesteś z Warszawy - rodzi tam masa dziewczyn z całej Polski i to sn, gdzie nie masz planowej cc 1-2 tygodnie przed terminem, szpital ma II stopień referencyjności więc i normalną porządną opiekę

Ostatnia edycja:
reklama
Kolejna osoba z moim terminem :-) Gratulacje :-)

Do góry