Kupiła któraś z was już jakiś fajny kocyk? Chciałabym coś takiego oddychającego, nie bardzo sztucznego a nie wiem co wybrać bo mnóstwo jest tego a i ceny mnie przerażają czasami. A nie chce żeby znowu teściowa mi zwiozła kocyk taki mega sztuczny puchaty jak przy pierwszym dziecku co z takiego materiału jak dziecko rączką dotyka to ten puch z niego wychodzi i ciągle w nim upocone.
reklama
Ann_
Fanka BB :)
aby bie byl poliestrowy. Wszystko inne bedzie dobre. Mozesz wybrac cos o splocie ażurowym zeby byl jeszcze bardziej przewiewny. Jak chcesz bawelniany i w dobrej cenie to moze u mamy ginekolog zobacz w jej sklepie.Kupiła któraś z was już jakiś fajny kocyk? Chciałabym coś takiego oddychającego, nie bardzo sztucznego a nie wiem co wybrać bo mnóstwo jest tego a i ceny mnie przerażają czasami. A nie chce żeby znowu teściowa mi zwiozła kocyk taki mega sztuczny puchaty jak przy pierwszym dziecku co z takiego materiału jak dziecko rączką dotyka to ten puch z niego wychodzi i ciągle w nim upocone.
Ja mam kilka kocykow i otulaczy po dzieciach więc chyba nowego nie bede brała. Mam jeden bawelniany chyba z Colorstories. Drugi bambusowy od QubanaMama (tu chyba jest teraz - 20% w tym sklepie, tu wszystko polecam co bambusowe, miekkie jak puch, moj syn mowi, se kolderka jej siostry z tego sklepu jest najmilsza na swiecie) i ostatni kocyk mam wełniany od Disana ten uwielbiam najbardziej.
Kitku
Zaangażowana w BB
Moje tydzień temu (26+0 tc) miały równo po kilogramie. Ale rosną dalej, bo aż mi rozstępy popękałyA jak tam u was z wagą szacowaną z USG? Jaką macie z ostatnich badań ? Ja nie chcę powtórki z pierwszego porodu bo przy 4.2kg sporo krwi mi poszło i byłam jak zombie i tak liczę na max 3.5 kg. A aktualnie na 29+5 mamy 1600 gram.
U mnie na szczęście ze skórą nic się nie dzieje ale to podobno już uwarunkowanie genetyczne głównie czasami i wielkość brzucha i częstotliwość smarowania nie ma znaczeniaMoje tydzień temu (26+0 tc) miały równo po kilogramie. Ale rosną dalej, bo aż mi rozstępy popękały
Imagi_nacja
Hej. Jak tam dzieciaczki? Kiedy idziesz na prenatalne?Moje tydzień temu (26+0 tc) miały równo po kilogramie. Ale rosną dalej, bo aż mi rozstępy popękały
Qruszon
hej kobietki, ja dziś w nocy twardy brzuch około 2w nocy, magnella pomogła. Chodziłam na siku, od wczoraj sporo śluzu białego, zero bolu swędzenia itd. Pachcwiny dziś czuje, mały od wczoraj intensywne zaczął buszowanie
Ruchy bardzo intensywne
Ruchy bardzo intensywne
Ja dziś jestem po kontroli. Od poniedziałku szyjka skróciła się o kolejny centymetr. Dostałam luteinę dwa razy dziennie, za tydzień kolejna kontrola i ewentualnie pessar. Plus oczywiście oszczędzający tryb życia. Skończyło się chodzenie po sklepach i spacery
Imagi_nacja
Jaka długość szyjki? Ja już z pessarem od 21tc, nie ma się czym stresowac w razie wJa dziś jestem po kontroli. Od poniedziałku szyjka skróciła się o kolejny centymetr. Dostałam luteinę dwa razy dziennie, za tydzień kolejna kontrola i ewentualnie pessar. Plus oczywiście oszczędzający tryb życia. Skończyło się chodzenie po sklepach i spacery
Elencza
Magnella? Co to takiego? Ciągle macica mi się stawia, nic nie pomaga..hej kobietki, ja dziś w nocy twardy brzuch około 2w nocy, magnella pomogła. Chodziłam na siku, od wczoraj sporo śluzu białego, zero bolu swędzenia itd. Pachcwiny dziś czuje, mały od wczoraj intensywne zaczął buszowanie
Ruchy bardzo intensywne
Już wiem, to magnez.. miałam nadzieję na jakieś cudo
reklama
Kitku
Zaangażowana w BB
Hej Dzieci mają po kilogramie, kopią i szaleją więc chyba wszystko dobrze A Twoje ile ważą? Na prenatalne idę 17.01. Może jakieś fajne fotki się uda zrobić, bo na razie zasłaniają buzie piąstkamiHej. Jak tam dzieciaczki? Kiedy idziesz na prenatalne?