Połówkowe się robi jakoś do 22 tcDo ktorego tygodnia mozns powtórzyć badanie prenatalne polowkowe?
Podobne tematy
- Ladycarooo
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Połówkowe się robi jakoś do 22 tcDo ktorego tygodnia mozns powtórzyć badanie prenatalne polowkowe?
A te ostatnie badanie prenatalne,? Może wiesz czy mozna szybciej, muszę jutro to przyspieszyć bo nie dam rady tak długo czekać, jutro będę dzwonić ale może ktoś z was robił w 25tyg prenatalbe jeszczdPołówkowe się robi jakoś do 22 tc
Ja robiłam prenatalne w 24+5 i spokojnie możnaA te ostatnie badanie prenatalne,? Może wiesz czy mozna szybciej, muszę jutro to przyspieszyć bo nie dam rady tak długo czekać, jutro będę dzwonić ale może ktoś z was robił w 25tyg prenatalbe jeszczd
Drugie czy trzecie?Ja robiłam prenatalne w 24+5 i spokojnie można
Ja będę mieć ostatnie prenatalne w 29+2. Myślę ze miedzy jednymi a drugimi można zrobić dodatkowe dokładne usgA te ostatnie badanie prenatalne,? Może wiesz czy mozna szybciej, muszę jutro to przyspieszyć bo nie dam rady tak długo czekać, jutro będę dzwonić ale może ktoś z was robił w 25tyg prenatalbe jeszczd
u mnie w ksiazeczce jest przedzial 28+0 do 31+6 na te 3 prenatalne badania.A te ostatnie badanie prenatalne,? Może wiesz czy mozna szybciej, muszę jutro to przyspieszyć bo nie dam rady tak długo czekać, jutro będę dzwonić ale może ktoś z was robił w 25tyg prenatalbe jeszczd