reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2022

reklama
Hej dziewczyny,, 23tudx. Ciazy jak u was z piersiami czy są dalej nabrzmiałe czy miekkie się zrobiły u mnie zmiekly, trochę się martwię wizyta u lekarza dopiero za tydz w piątek

Hej dziewczyny,, 23tudx. Ciazy jak u was z piersiami czy są dalej nabrzmiałe czy miekkie się zrobiły u mnie zmiekly, trochę się martwię wizyta u lekarza dopiero za tydz w piątek
24+6 piersi juz od jakiegoś czasu miękkie plus zaczynają mi się wycieki mleka. Koszulka nocna po nocy od środku z plamkami mleka. Starsze dziecko płacze a mi już piersi reagują wyciekiem.

24+6 piersi juz od jakiegoś czasu miękkie plus zaczynają mi się wycieki mleka. Koszulka nocna po nocy od środku z plamkami mleka. Starsze dziecko płacze a mi już piersi reagują wyciekiem.
No u mnie tylko miekkie się zrobiły może też za jakiś czas bedzie Mleczko, nie pamiętam już jak właśnie było przy córce donoszonej ciazy czy też mi miekkie się zrobiły w połowie ciazy. A teraz to każda zmianę analizuje bo w marcu w 8tugodniu straciłam jedna ciaze i wtedy piersi przrstaly mnie bolec i do tego bol brzucha. Ale jeszcze trochę tygodni przed nami a ja ciągle się martwię. Dziękuję za odpowiedź pozdrawi

U mnie piersi jakoś około 20 tygodnia przestały boleć. Tylko brodawki są bardzo wrażliwe teraz :-)
Ja z kolei mam inną zagwozdkę - ostatnio czuje ruchy coraz wyżej już, prawie że pod żebrami jak siedzę i zastanawiam się czy to nie za wysoko? Jak to u Was jest? Ja obecnie 25 plus 6 🤗

U mnie piersi jakoś około 20 tygodnia przestały boleć. Tylko brodawki są bardzo wrażliwe teraz :-)
Ja z kolei mam inną zagwozdkę - ostatnio czuje ruchy coraz wyżej już, prawie że pod żebrami jak siedzę i zastanawiam się czy to nie za wysoko? Jak to u Was jest? Ja obecnie 25 plus 6 🤗
Ja jestem w 23tyg czuje nisko rychy tak pod pepkiem

Nieee na obecnym etapie dno macicy jest już trochę ponad pępkiem pewnie. Więc jak siedzimy, szczególnie się garbimy to już ruchy będą odczuwane przy żebrach. U mnie też tak jest, czasami jak tak nagle kopnie to aż sie tak poruszam bo to takie jakby mnie ktoś przestraszył

reklama
Do góry