reklama
24+6 piersi juz od jakiegoś czasu miękkie plus zaczynają mi się wycieki mleka. Koszulka nocna po nocy od środku z plamkami mleka. Starsze dziecko płacze a mi już piersi reagują wyciekiem.Hej dziewczyny,, 23tudx. Ciazy jak u was z piersiami czy są dalej nabrzmiałe czy miekkie się zrobiły u mnie zmiekly, trochę się martwię wizyta u lekarza dopiero za tydz w piątek
No u mnie tylko miekkie się zrobiły może też za jakiś czas bedzie Mleczko, nie pamiętam już jak właśnie było przy córce donoszonej ciazy czy też mi miekkie się zrobiły w połowie ciazy. A teraz to każda zmianę analizuje bo w marcu w 8tugodniu straciłam jedna ciaze i wtedy piersi przrstaly mnie bolec i do tego bol brzucha. Ale jeszcze trochę tygodni przed nami a ja ciągle się martwię. Dziękuję za odpowiedź pozdrawi24+6 piersi juz od jakiegoś czasu miękkie plus zaczynają mi się wycieki mleka. Koszulka nocna po nocy od środku z plamkami mleka. Starsze dziecko płacze a mi już piersi reagują wyciekiem.
teczowyrobaczek
Zaangażowana w BB
U mnie piersi jakoś około 20 tygodnia przestały boleć. Tylko brodawki są bardzo wrażliwe teraz :-)
Ja z kolei mam inną zagwozdkę - ostatnio czuje ruchy coraz wyżej już, prawie że pod żebrami jak siedzę i zastanawiam się czy to nie za wysoko? Jak to u Was jest? Ja obecnie 25 plus 6
Ja z kolei mam inną zagwozdkę - ostatnio czuje ruchy coraz wyżej już, prawie że pod żebrami jak siedzę i zastanawiam się czy to nie za wysoko? Jak to u Was jest? Ja obecnie 25 plus 6
Ja jestem w 23tyg czuje nisko rychy tak pod pepkiemU mnie piersi jakoś około 20 tygodnia przestały boleć. Tylko brodawki są bardzo wrażliwe teraz :-)
gosiaczekgosiaczek
Fanka BB :)
Ja tez 22 nisko czuje ruchyJa jestem w 23tyg czuje nisko rychy tak pod pepkiem
Nieee na obecnym etapie dno macicy jest już trochę ponad pępkiem pewnie. Więc jak siedzimy, szczególnie się garbimy to już ruchy będą odczuwane przy żebrach. U mnie też tak jest, czasami jak tak nagle kopnie to aż sie tak poruszam bo to takie jakby mnie ktoś przestraszyłU mnie piersi jakoś około 20 tygodnia przestały boleć. Tylko brodawki są bardzo wrażliwe teraz :-)
teczowyrobaczek
Zaangażowana w BB
Mam dokładnie tak samoNieee na obecnym etapie dno macicy jest już trochę ponad pępkiem pewnie. Więc jak siedzimy, szczególnie się garbimy to już ruchy będą odczuwane przy żebrach. U mnie też tak jest, czasami jak tak nagle kopnie to aż sie tak poruszam bo to takie jakby mnie ktoś przestraszył
reklama
Myślę, że to zależy od ułożenia. Może już masz glowkowo i nóżkami grzebie pod żebra bo ja też długo czułam tylko w dole tak jak dziewczyny piszą a teraz od tygodnia też u góry. Będę miała we wtorek wizytę to się dowiem czy się obróciła główką do dołu.Mam dokładnie tak samo