Hehe śmiesznie z tymi ruchami
ja jeszcze kilka dni temu czułam mega nisko tak że myślałam że zaraz mi nogę wyciągnie na zewnątrz i po pęcherzu. I też czuje przesuwanie się zwłaszcza jak rękę przyłożę, też jeszcze lekko pod pępkiem choć z każdym dniem wydaje mi się wyżej ciut ale zachacza czasem mi o pęcherz że mowie żeby sobie mi go darowała.
Ogólnie jakoś bardzo mocno nie jest, ale tak zauważyłam że ma dni kiedy przez cały dzień co jakiś czas czuje jak figluje a teraz np to muszę się skupić żeby wyczuć albo sie jakoś obróciła albo nie wiem, jak będzie taka spokojna po narodzinach to będzie fajnie hehe. Jak chce ją nagrać na telefon bo nie raz widać jak się rusza przez skórę to ona nie chce, chyba jest wstydziocha hehe ale słodkie są te ruchy.
A co do piersi to mnie przez całą ciążę nie bolały, jedynie czułam jak leżałam na nich ale to chwile przed zanim się dowiedziałam o ciąży, I myślałam że to na okres. Później bałam się tego że będą boleć zwłaszcza że nie mam małych, ale nie bolały jedynie co mi dokuczało od jakoś 13 tygodnia do 16tyg to że mnie mega swędziały normalnie mogłam się drapac i drapac najbardziej w nocy. Teraz już nie.
I nie wypływa mi z nich nic to nie wiem czy mam powód do zmartwienia się ? Czy czasem tak jest ze dopiero jak się dziecko urodzi to mleczko się pojawia?