reklama
Magdalena TA
Aktywna w BB
ja raz tak mialam rano, jak sie szykowałam do pracy nagle dostalam dreszczy , nie moglam zlapac oddechu położyłam sie na chwilke głęboko oddychałam i mi przeszlo. Mysle ze to wina hormonówA czy mialyscie może dziewczyny zasłabnięcia /omdlenia w ciąży? Ja dziś byłam na mieście załatwić kilka spraw i zrobiło mi się tak strasznie słabo jakbym miała za chwilę zemdleć. Straszne uczucie takiego braku kontroli nad swoim ciałem. Czy to normalne?
Anna R 1987
Fanka BB :)
Życzę dobrego samopoczucia w takim razie. Ja nie mam mdłości ani wymiotow póki co więc nie mam zadnego magicznego środka. Może imbir pomoże... mi pomógł przy pierwszej ciąży. Nadal żadne zapachy mi nie straszne i kawa pięknie pachnie , płyn do plukania też ok. A wiem ze to sie moze zmieniać ... zdrówka dla nas i siłRoczną córeczkę mam w domu na szczęście nie jest wymagającym dzieckiem, umie zabawić się sama i nie jest nauczona noszenia na rękach dlatego gdyby nie to moje kiepskie samopoczucie to byłoby super a tak wzdycham i ledwo daje radę napisałam do lekarza czy jest jakiś magiczny lek który by mi pomógł i mogłabym jakiś funkcjonować ale nie wiem czy coś mi zapisze. Biorę prevomit ale nie pomaga, boje się że historia się powtórzy i będę cały czas na toalecie wisieć. Czy wasi lekarze przepisują wam coś konkretnego czy nie mogą za bardzo ?
Cześć, ja jestem z łódzkiego, ale to dopiero pierwsza ciąża, więc też nie mam jeszcze rozeznania. We wtorek mam nadzieję że dowiem się czegoś na wizycie u gin.Witajcie są mamy z woj.łódzkiego na naszym forum ? chciałam zapytać o miejsce na badania prenatalne ?nie mam w otoczeniu kobiet w ciąży ani świeżo po porodzie. Czytałam na forum ale piszą różnie. Może którąś mama rozglądala się już na placówką w której zrobi badanie ?
Wiolcia_6
Grudniówka 2010 :)
Dziewczyny które robią NIFTY - w którym tygodniu robicie? Już w 10 czy czekacie do 11-12 ?? Zdecydowałam się zrobić badanie a obecnie jestem 10+3.
Ja juz 10t1d i wyszloDziewczyny które robią NIFTY - w którym tygodniu robicie? Już w 10 czy czekacie do 11-12 ?? Zdecydowałam się zrobić badanie a obecnie jestem 10+3.
mamaNikodema2012
Zaangażowana w BB
Witam, u mnie dziś spadek formy rano był, tak mnie mdliło że masakra, z kolei o 13.00 poszłam na drzemkę i wstałam o 16.00, w poprzednich ciążach takich rzeczy u mnie nie było, w tej czuje się czasami jak kosmita
kawa mi śmierdzi, nawet ostatnio mi serek wiejski pachniał niedobrze ....
jutro mam wizytę u gina na 10.10 matko jak ja sie denerwuję ......
kawa mi śmierdzi, nawet ostatnio mi serek wiejski pachniał niedobrze ....
jutro mam wizytę u gina na 10.10 matko jak ja sie denerwuję ......
Ostatnia edycja:
mamaNikodema2012
Zaangażowana w BB
ja mam 9-latka, mój Nikoś jest przeszczęśliwy, że mama w ciąży jest i oczywiście chce brataWitaj i mnie na 30.03. Termin dziś równy 7 tydz. Jutro mam pierwsze usg nie mogę się doczekać. Wszystko mi się tak dluzy. W jakim wieku pierwsze dziecko masz ? Ja mam 6 latka ciekawe jaka będzie reakcja na rodzenstwo nieraz podpytuje to mówi że ok chciałby. U mnie bez wymiotow. Łagodne objawy na pewno piersi bolą... spadek sił, czasem senność, reszta w normie.
reklama
Wiolcia_6
Grudniówka 2010 :)
Dziękuję- w takim razie śmiało mogę już wykupićJa juz 10t1d i wyszlo