Podobne tematy
- Ladycarooo
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Julia trochę źle się czuje ale jak będzie miała lepszy dzień to napewno to ogarnieRównież witam nowe osóbki i życzę, żeby wszystko było super z dzidziami
PS też poprosiłabym o dodanie do wątku prywatnego, z góry dzięki @julianap widziałam się tym tematem zajmowała, chyba że coś się zmieniło
To mamy ten sam czas ciąży u mnie z Om co prawda 7+4, ale z usg ciąża 3 dni młodsza. Wczoraj widziałam 2 tygodnie temu jeszcze nie byłoCześć, i ja dołączam, 7+1 byłam na wizycie 1,5 tygodnia temu, jeszcze nie było serduszka, lekarz powiedział że ciąża trochę młodsza, ale jestem dobrej myśli 10.08 usg w luxmedzie będę mieć, mam nadzieję że coś już zobaczę. Mam już prawie 2-letnią córeczkę.
Może mnie ktoś dodać do tej prywatnej grupy? Do kogoś trzeba napisać w ten sprawie?
To czekamy cierpliwieJulia trochę źle się czuje ale jak będzie miała lepszy dzień to napewno to ogarnie