godzbal
Fanka BB :)
Dobra dziewczyny! Te, które chcą się dodać do grupy, to bardzo proszę o polubienie tego konkretnego postu, to prześlę do moderatorki, żeby bidulka miała mniej do roboty
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dobrze zs się odważyłaś bo w grupie zawsze razniej witamy na pokładzieCześć, czytam Was od samego początku, ale dopiero dzisiaj odważyłam się dodać pierwszy komentarz pierwsza ciąża, termin na 2 marca. Miło Was wszystkie poznać!
Cieszę się ❤ możesz napisać w którym.tygodniu badanie miałaś ?ja będę za tydzień to będzie 7 tyg i 1 dzień myślę że będzie widaćI ja po wizycie 1cm szczęścia z bijącym serduszkiem, wspaniały widok
Hej hejCześć, czytam Was od samego początku, ale dopiero dzisiaj odważyłam się dodać pierwszy komentarz pierwsza ciąża, termin na 2 marca. Miło Was wszystkie poznać!
Wg usg dokładnie u mnie był to 7+0, a z @ 7+3 u Ciebie też na pewno już będzie widaćCieszę się ❤ możesz napisać w którym.tygodniu badanie miałaś ?ja będę za tydzień to będzie 7 tyg i 1 dzień myślę że będzie widać
U mnie z okresu jest 6 tydz. równy a beta mam wynik z wczoraj 6 582 , pierwszy raz robilam i nie wiem czy to jest wynik ok... moze wieksze macie doświadczenie.widze widełki ale chciałam się u Was upewnić ❤Wg usg dokładnie u mnie był to 7+0, a z @ 7+3 u Ciebie też na pewno już będzie widać
Poziom bety to kwestia indywidualna u każdej z nas. Ja miałam niskie wartości, a z USG wszystko ok jest.Dziewczyny odebrałam wynik bet
U mnie z okresu jest 6 tydz. równy a beta mam wynik z wczoraj 6 582 , pierwszy raz robilam i nie wiem czy to jest wynik ok... moze wieksze macie doświadczenie.widze widełki ale chciałam się u Was upewnić [emoji173]
Wg norm jest oki, w becie generalnie ważniejszy jest przyrost niż ogólna wartość, bo widełki są bardzo szerokie, tylko powyżej 6000 przyrost jest niższy już, więc nie wiem, czy jest sens porównywać ja robiłam powyżej tej wartości też, ale już nie patrzyłam na przyrosty, tylko na to że po prostu rośnie - dla własnej wiedzy, ale raczej tego się nie poleca - teraz ważniejsze już usgDziewczyny odebrałam wynik bet
U mnie z okresu jest 6 tydz. równy a beta mam wynik z wczoraj 6 582 , pierwszy raz robilam i nie wiem czy to jest wynik ok... moze wieksze macie doświadczenie.widze widełki ale chciałam się u Was upewnić ❤
Ja w pierwszej ciąży miałam serduszko w 6+2. Teraz byłam na wizycie w 6+3 i również już było, także na pewno coś zobaczyszCieszę się ❤ możesz napisać w którym.tygodniu badanie miałaś ?ja będę za tydzień to będzie 7 tyg i 1 dzień myślę że będzie widać
Beta jest kwestią induwidualną. W pierwszej ciąży 2 dni po @ miałam 108. W tej ciąży tydzień przed @ już 56Dziewczyny odebrałam wynik bet
U mnie z okresu jest 6 tydz. równy a beta mam wynik z wczoraj 6 582 , pierwszy raz robilam i nie wiem czy to jest wynik ok... moze wieksze macie doświadczenie.widze widełki ale chciałam się u Was upewnić ❤