reklama
Ja w 5 tygodniu miałam spłaszczony pecherzyk co dawało wielkość ciąży na 7 tydzień. I przy tym spłaszczeniu powiedziano, że jak nastąpi poronienie to msm jechać na izbę przyjęć. Nie patrz że wielkość wskazuje ciąże przed owulacja- nie sugeruj się tym. Czekaj na serduszko.Dziękuję Kochana, że pytasz ❤
Niestety niezbyt optymistycznie Widać pęcherzyk bez zarodka, wielkość na 4 tydzień i 5 dzień, co jest absolutnie niemożliwe, bo do owulacji musiałoby dojść na tydzień przed datą spodziewanej @, a plemnik musiałby "czekać " na owu przez jakieś 6 dni... Pani doktor nie była zbyt optymistyczna niestety
Jest mi naprawdę bardzo miło, że o mnie pamiętałaś... Zwłaszcza, że jest mi teraz naprawdę bardzo ciężko...
A pecherzyk zoltkowy jest?
lepsze zycie 2021
Fanka BB :)
Cukierkowa20pare
Super gratulacje niech maluszek rośnie zdrowoHej dziewczyny byłam przed wczoraj na pierwszym usg według apki 6+3 było a na badaniu wyszło 6 +1 i serduszko pięknie było także na razie pani ginekolog nie widziała nic niepokojącego także mam nadzieje ze będzie tak do końca
Z OM to 5+5, z usg 4+5 (taki wiek jest absolutnie niemożliwy). Serduszko chyba już powinno być widoczne na tym etapie...Ja w 5 tygodniu miałam spłaszczony pecherzyk co dawało wielkość ciąży na 7 tydzień. I przy tym spłaszczeniu powiedziano, że jak nastąpi poronienie to msm jechać na izbę przyjęć. Nie patrz że wielkość wskazuje ciąże przed owulacja- nie sugeruj się tym. Czekaj na serduszko.
A pecherzyk zoltkowy jest?
Nie pamiętam co dokładnie mówiła, ale coś w tym stylu, że coś tam widać i że z tego pewnie będzie się tworzył zarodek. Jakaś plamka czy coś w tym stylu. Zarodek nie został uwidoczniony. Za tydzień mamy powtórzyć usg
myk
Hej Dziewczyny! Postanowiłam się bardzo nieśmiało i jednocześnie niepewnie przywitać Miałam czekać do czasu aż przeczytam cały wątek (już prawie 600 strona, więc tuż tuż ) i do wtorkowej wizyty, która mam nadzieję wleje nadzieje w moje serducho. Ale tak miło się Was czyta, że postanowiłem dołączyć już teraz coś o mnie.. Ostatnia miesiączka 12.06, dziś wg niej 7+0. Byłam na usg w 5+3 (wg usg wtedy ciąża 3 dni młodsza 5+0) i widziałam pecherzyk ciążowy z zaczynającym się tworzyć pęcherzykiem żółtkowym Wszystko byłoby pięknie, gdyby nie fakt, że lekarz powiedział, że pecherzyk jest lekko spłaszczony dodał też że jest to stan zagrażający ciąży, więc od tego momentu w głowie myśli milion dostałam leki (luteina) plus nystatyna na infekcje grzybicza i czekamy, czy pojawi się zarodek i serduszko, a pecherzyk przyjmie lepszy ksztalt.. Niby lekarz dodał, że to o niczym nie przesadza, a i z takich pęcherzyków są zdrowe ciąże, ale same wiecie.. Te dwa tygodnie są najdłuższymi w moim życiu do ilości wykonanych badań bety lepiej się nie przyznaje, bo to już podchodzi pod jakiś maniakalizm To moja druga ciąża, dzieci nie mam, więc ten strach podyktowany jest na pewno też pierwsza strata o druga ciąże stralismy się z przerwami prawie 4 lata.. Pozdrawiam Was wszystkie i wracam do doczytywania wątku
Qruszon
Czy możesz przesłać mi na priv swoje usg(bez danych)Hej Dziewczyny! Postanowiłam się bardzo nieśmiało i jednocześnie niepewnie przywitać Miałam czekać do czasu aż przeczytam cały wątek (już prawie 600 strona, więc tuż tuż ) i do wtorkowej wizyty, która mam nadzieję wleje nadzieje w moje serducho. Ale tak miło się Was czyta, że postanowiłem dołączyć już teraz coś o mnie.. Ostatnia miesiączka 12.06, dziś wg niej 7+0. Byłam na usg w 5+3 (wg usg wtedy ciąża 3 dni młodsza 5+0) i widziałam pecherzyk ciążowy z zaczynającym się tworzyć pęcherzykiem żółtkowym Wszystko byłoby pięknie, gdyby nie fakt, że lekarz powiedział, że pecherzyk jest lekko spłaszczony dodał też że jest to stan zagrażający ciąży, więc od tego momentu w głowie myśli milion dostałam leki (luteina) plus nystatyna na infekcje grzybicza i czekamy, czy pojawi się zarodek i serduszko, a pecherzyk przyjmie lepszy ksztalt.. Niby lekarz dodał, że to o niczym nie przesadza, a i z takich pęcherzyków są zdrowe ciąże, ale same wiecie.. Te dwa tygodnie są najdłuższymi w moim życiu do ilości wykonanych badań bety lepiej się nie przyznaje, bo to już podchodzi pod jakiś maniakalizm To moja druga ciąża, dzieci nie mam, więc ten strach podyktowany jest na pewno też pierwsza strata o druga ciąże stralismy się z przerwami prawie 4 lata.. Pozdrawiam Was wszystkie i wracam do doczytywania wątku
Chciałabym porównać u mnie tez jest lekko lezkowaty
Cukierkowa20pare
Kochana ja miałam tak spłaszczony pęcherzyk że na usg wyglądał grubsza kartka papieru moj lekarz powiedział że to ze stresu a teraz Mam bardzo dobrze rozwijającą się ciążę także nie martw się i odpoczywajHej Dziewczyny! Postanowiłam się bardzo nieśmiało i jednocześnie niepewnie przywitać Miałam czekać do czasu aż przeczytam cały wątek (już prawie 600 strona, więc tuż tuż ) i do wtorkowej wizyty, która mam nadzieję wleje nadzieje w moje serducho. Ale tak miło się Was czyta, że postanowiłem dołączyć już teraz coś o mnie.. Ostatnia miesiączka 12.06, dziś wg niej 7+0. Byłam na usg w 5+3 (wg usg wtedy ciąża 3 dni młodsza 5+0) i widziałam pecherzyk ciążowy z zaczynającym się tworzyć pęcherzykiem żółtkowym Wszystko byłoby pięknie, gdyby nie fakt, że lekarz powiedział, że pecherzyk jest lekko spłaszczony dodał też że jest to stan zagrażający ciąży, więc od tego momentu w głowie myśli milion dostałam leki (luteina) plus nystatyna na infekcje grzybicza i czekamy, czy pojawi się zarodek i serduszko, a pecherzyk przyjmie lepszy ksztalt.. Niby lekarz dodał, że to o niczym nie przesadza, a i z takich pęcherzyków są zdrowe ciąże, ale same wiecie.. Te dwa tygodnie są najdłuższymi w moim życiu do ilości wykonanych badań bety lepiej się nie przyznaje, bo to już podchodzi pod jakiś maniakalizm To moja druga ciąża, dzieci nie mam, więc ten strach podyktowany jest na pewno też pierwsza strata o druga ciąże stralismy się z przerwami prawie 4 lata.. Pozdrawiam Was wszystkie i wracam do doczytywania wątku
reklama
myk
Tak zaraz podeślęCzy możesz przesłać mi na priv swoje usg(bez danych)
Chciałabym porównać u mnie tez jest lekko lezkowaty