reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2022

reklama
Polecam Slow-mag. Też mam magnez w witaminach, a ten jest czysty, bez witaminy B6.

Ja jeszcze nic nie wiem. Termin do lekarza mam na 5 sierpnia, to na bank się wszytko wyjaśni, czy będę z wami dalej, czy nie.

Ja miałam infekcję, albo bardzo podrażnioną przez ten lek. Lekarz ledwo dał się przekonać, że to przez te leki i dał mi luteinę pod język.

Tychy 😀
Tychy 🤍🤍🤍

Może masz krwiaka tak jak ja. Plamie już dwa tygodnie. Mimo brania leków.
Dziewczyny a ja nie wiem czy nie mam tych plamień po USG, tak mi się to łączy… teraz zupełnie ustały, mam wizytę i badanie w piątek i zobaczę po. Biorę dwa razy dziennie leki dowcipne i pewnie trochę podrażnione tam mam.

Nie nie. Nigdy nie brałam i lekarz tez nic nie mówił że mam coś brać. Powiedział że do 2.5 jest ok w ciąży

To normalne, że.moglo Ci podskoczyć. W końcu Twoje zapotrzebowanie na hormony się zwiększyło, bo musisz nimi się podzielić z maluchem. Zbadaj za jakiś czas i jesli będzie taka potrzeba to skonsultuj z lekarzem. 😀

Kurde, dosyć tak plamię, staram się oszczędzać jak mogę. Do 5 sierpnia wszytko się wyjaśni.
Chciałam jeszcze Ciebie dodać w mojej wiadomości o plamieniu, ale nie wiem jak się odpowiada na parę wiadomości 🤔 Miałaś usg niedawno? Mi się to wszystko łączy, że po nim dostaje plamień a nawet z dwa razy delikatnych krwawień.

Proszę dodajcie i mnie do prywatnego wątku. Jestem w lutowych mamach bo mam termin między 22-26 lutego, pewnie z tego zrobi się marzec.
Jestem w 10tc i mam na imię Małgosia. Pozdrawiam Was serdecznie.

reklama
Do góry