patpat95
Fanka BB :)
Ale bierzesz leki?Mi też TSH skoczyło z 1.1 na 1.9 w ciągu 2 tygodni
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale bierzesz leki?Mi też TSH skoczyło z 1.1 na 1.9 w ciągu 2 tygodni
DziekujeZrobiłam Ci screena z odpowiedzią Generalnie ważne, żeby po 10 tygodniu.
Nie nie. Nigdy nie brałam i lekarz tez nic nie mówił że mam coś brać. Powiedział że do 2.5 jest ok w ciążyAle bierzesz leki?
TychyPolecam Slow-mag. Też mam magnez w witaminach, a ten jest czysty, bez witaminy B6.
Ja jeszcze nic nie wiem. Termin do lekarza mam na 5 sierpnia, to na bank się wszytko wyjaśni, czy będę z wami dalej, czy nie.
Ja miałam infekcję, albo bardzo podrażnioną przez ten lek. Lekarz ledwo dał się przekonać, że to przez te leki i dał mi luteinę pod język.
Tychy
Może masz krwiaka tak jak ja. Plamie już dwa tygodnie. Mimo brania leków.Kurde, dosyć tak plamię, staram się oszczędzać jak mogę. Do 5 sierpnia wszytko się wyjaśni.
Dziewczyny a ja nie wiem czy nie mam tych plamień po USG, tak mi się to łączy… teraz zupełnie ustały, mam wizytę i badanie w piątek i zobaczę po. Biorę dwa razy dziennie leki dowcipne i pewnie trochę podrażnione tam mam.Może masz krwiaka tak jak ja. Plamie już dwa tygodnie. Mimo brania leków.
Nie nie. Nigdy nie brałam i lekarz tez nic nie mówił że mam coś brać. Powiedział że do 2.5 jest ok w ciąży
Chciałam jeszcze Ciebie dodać w mojej wiadomości o plamieniu, ale nie wiem jak się odpowiada na parę wiadomości Miałaś usg niedawno? Mi się to wszystko łączy, że po nim dostaje plamień a nawet z dwa razy delikatnych krwawień.Kurde, dosyć tak plamię, staram się oszczędzać jak mogę. Do 5 sierpnia wszytko się wyjaśni.