Malenaaa
Zaciekawiona BB
Przyłaczam sie do pytania? Jak znsleść grupę?Gdzie można ta grupę znaleźć?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przyłaczam sie do pytania? Jak znsleść grupę?Gdzie można ta grupę znaleźć?
w wiadomościach powinnaś mieć link do grupyGdzie można ta grupę znaleźć?
Nic niestety nie mamw wiadomościach powinnaś mieć link do grupy
Od 10 do 24tcA wiecie moze do ktorego tygodnia ciazy mozna zrobic test nifty?
Ojej a to na USG prenatalnym nie? Ja myslalam ze tezZ nifty mozesz poznac rowniez plec dziecka juz w 10 tyg taki bonusik dla niecierpliwych
Jej.mialam sie odezwac.z piątku na sobote tak sie zle czulam w nocy jakues takue skurcze dostawalam strasznie sie przestraszylam ze cos sie zaczelo jeszcze dodatkowo ten ksztalt pecherzyka wiec z rana pojechalam na IP.no i po zrobionym usg okazalo sie ze pecherzyk jest okraglutki....ja nie wiem jak mnie ten lekarz badal.tylko tetno plodu mogloby byc wyzsze choc lekarka mowila ze miesci sie w normie...mam nadzieje ze przyspieszy i nastepnym razem wszystko bedzie ok. Chociaz dziwnie sie czuje.tak mi sie jakos przelewa w brzuchu jakby cos mi sie ruszalo nie wiem czy to jelita czy co...moze takue uczucie bo mi sie wszystko podnosi do gory...dziwne uczucie.Daj znać i też wypoczywaj!
Mozna po 12 tyg.Ojej a to na USG prenatalnym nie? Ja myslalam ze tez
Ktory to tc?My już po wizycie. Bijące serduszko i dzidzia 3 mm następna wizyta na pobranie próbek do NIFTYz za miesiąc, bo chyba na to badanie się zdecydujemy.