reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2022

Dziewczyny czy któraś po luteinie dopochwowej miała infekcje? Aplikuje specjalnym aplikatorek, za każdym razem dokładnie myję i nie mogę się pozbyć infekcji 😪 używam multi gyn i bardzo mi pomaga ale mam wrażenie że od luteina ciągle wraca cholerna infekcja...

Wydaje mi się, że w ciąży nie można korzystać z aplikatora tylko należy samodzielnie umieszczać tabletki, przeczytaj ulotkę :) ja myślałam, że zaczyna mi się infekcja ale się uspokoiło, na ostaniej wizycie zapytałam lekarza i poleciła mi takie probiotyki (może odczytasz bo ja nie bardzo 😂) tylko powiedziała, ze należy doustnie i dowcipnie jednocześnie stosować.

Załączniki

• 4ACEB00B-844B-4C2A-8400-EEA38D549AF9.jpeg
    4ACEB00B-844B-4C2A-8400-EEA38D549AF9.jpeg
    1,4 MB · Wyświetleń: 54
reklama
Dziewczyny, które nie wiedzą jak wejść na grupę/ które nie dostały od adminki prywatnej wiadomości z linkiem do grupy. Pierwsze podstawowe pytanie, czy zglosiłyście się do mnie celem zapisania Was na listę? Wielokrotnie o tym pisałam tu na grupie i weryfikowałam te listy obecności zanim wysłałam do adminki. Dostęp jest możliwy tylko dla osób, które były na liście i zostały dodane do grupy. Jeżeli kogoś nie ma, a chce być, proszę o wiadomości. Stworze kolejna listę.

reklama
Dziewczyny czy któraś po luteinie dopochwowej miała infekcje? Aplikuje specjalnym aplikatorek, za każdym razem dokładnie myję i nie mogę się pozbyć infekcji 😪 używam multi gyn i bardzo mi pomaga ale mam wrażenie że od luteina ciągle wraca cholerna infekcja...
Ja właśnie też winię luteinę za swoją infekcję, lekarz zmienił mi na podjęzykową. Powiedział, że w trakcie infekcji ta dopochwowa i tak się nie wchłania

Do góry