reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2022

reklama
Ja pierwsze słyszę... A tak Ci lekarz powiedział? Pytałaś go co to znaczy?

Mnie z tych wszystkich testów najbardziej kusi Veragene, bo jako jedyny bada też DNA ojca. A mamy już jedno dziecko niepełnosprawne i jak mam wydać 3 tys. to fajnie zbadać "gratis" DNA ojca. Bo może by coś tam wyszło. Ale jak USG prenatalne będą ok, to nie wiem, czy będę robić. :) No i u nas nie robią w Szczecinie, musiałabym gdzieś jechać. :)
tak,
Byłam dzisiaj na usg, jest zarodek( troszkę za maly) i tętno ( 100/min).
Do tego ginekolog powiedziała mi, ze w pęcherzyku są widoczne jakies kreski i to jest krew. Może się wchłonąć w ścianki a może zdarzyć się tak, ze przez to przestanie bić serduszko i będzie po ciąży :( wrzucam Wam tu zdjęcie

Załączniki

• IMG_5159.jpg
    IMG_5159.jpg
    123,9 KB · Wyświetleń: 103
tak,
Byłam dzisiaj na usg, jest zarodek( troszkę za maly) i tętno ( 100/min).
Do tego ginekolog powiedziała mi, ze w pęcherzyku są widoczne jakies kreski i to jest krew. Może się wchłonąć w ścianki a może zdarzyć się tak, ze przez to przestanie bić serduszko i będzie po ciąży :( wrzucam Wam tu zdjęcie
Kiedy następna wizyta ?

Cześć kobitki :)
Miałam intensywny weekend dlatego mało co się odzywałam. Za to nadrobiłam wszystkie strony :D
Tydzień temu po wizycie stwierdziłam ze wytrzymam z wizyta do 4.08 ale jednak minął tydzień i znów jest nerwówka i ogromna chęć zobaczenia już ❤️ i taka tez mam cicha nadzieje. Moja ginekolog jest na urlopie ale jutro jedziemy z mężem do Krakowa do jego rodziny i zapisałam się tam na USG na 15.30 :D
Jak dla mnie przyjmuje tam najlepszy lekarz jakiego spotkałam ale niestety do Krakowa mam 2.20h i wątpię ze bym przy porodzie do niego zdarzyła :p cykam się jak cholera ale strasznie chce już zobaczyć ❤️
Możesz zdradzić nazwisko lekarza? Jestem spod Krakowa i chętnie się dowiem 😀

Od kilku dni drga mi prawa powieka, czytałam, że mogę mieć za mało magnezu. Polecacie coś? ❤️ Mam magnez w moich witaminach, od dwóch dni jem też orzechy.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry