Wronka1
Fanka BB :)
Ja na ten moment obawiam się powiedzieć komukolwiek bo w zasadzie nie mam jeszcze potwierdzonej ciąży,byłam u gina w środę ale było za wcześnie (beta 98 dnia poprzedniego) No i w moim przypadku jest tak ze w lutym byłam w ciąży pozamacicznej i nie chce zapeszyć czuje ze będzie wszystko w porządku bo badałam sobie bhcg we wtorek a potem w czwartek i był super przyrost z 98 na 226 gdzie w pozamacicznej te przyrosty były niskie. Mimo wszystko mam wrażenie ze pracownicy widza ze mniej wydajna jestem, bo jestem senna i staram się oszczędzaćJa mówię swojemu pracodawcy w przyszłym tygodniu, to będzie też 7+2. A mówię dlatego że co chwilę biegam do toalety, nagle się zrywając, mam słabsze chwilę gdzie muszę wyjść na zaplecze i odpocząć, wszystko zajmuje mi dwa razy więcej czasu niż wcześniej, mam problem ze skupieniem się jak np mam mdłości itd. nie mam pracy fizycznej, ale nie zmienia to faktu że za chwilę ktoś może pomyśleć że mi się nie chce , że się obijam itd.A tak, będzie wiadomo bo będzie wiedział i będę liczyć na wyrozumiałość szczególnie że czekają mnie 2 tygodnie w zastępstwie za kolezanke i nie wiem jak to ogarnę.. reasumując planuje do końca sierpnia pracować (niech kogoś znajdą za mnie) i spadam. Nie będę się męczyć dla idei