J
julianap
Gość
To dobrze ❤Nie
Dziecko jest dobrze chronione
Już do tej głowy takie głupie myśli wpadaja
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To dobrze ❤Nie
Dziecko jest dobrze chronione
Cześć, dwa pytanka - pierwsze dość głupie - co oznacza skrót „OM”? Dni i tygodnie ciąży rozumiem, ale skrótu nie
U mnie wiedzą tylko rodzice, reszcie powiem po prenatalnychCześć, dwa pytanka - pierwsze dość głupie - co oznacza skrót „OM”? Dni i tygodnie ciąży rozumiem, ale skrótu nie
I drugie - kiedy mówicie rodzinie o ciąży? Mam 2 razy zrobiona betę i pierwsze usg, na razie wszystko jest dobrze i strasznie już bym chciała podzielić się nowiną. Ale mąż chciałby poczekać do prenatalnych, żeby powiedzieć, jak już wszystko będzie pewne i niezagrożone. Dajecie radę wytrzymać tych 11-13 tygodni bez powiedzenia rodzinie???
Ja do tej pory czasami się zapominam i leżę na brzuchu więc jak Cie pougniatal chwilę to nic się nie stałoDziewczyny, to pewnie już wariactwo z mojej strony....ale chyba się nic nie stanie jak Mój na mnie leżał przez chwilę, na moim brzuchu? Zapomniałam się
Rozbawilas mnie ,,spróbuję zjeść, puścić pawia"
Ja wracam właśnie z laboratorium i nadal jestem na czczo i nawet mnie nie ma co mulić
ale super! A powiedz mi jaki masz w domu detektor? Zastanawiam się nad zakupem i nie wiem który kupić. W ogóle jestem w szoku ze tak szybko można już wykryć tętno! Myslalam ze to tak około 20tcUdalo mi sie na detektorze tętna znalezc serducho
Jeszcze bardzo cichutkie i ledwo slychac bo moje tetno zagluszalo le ewidentnie pomiedzy moim tętnem slychac bylo duze szybsze uderzenia
Ja w poprzednich szczesliwych ciazach mowilam bardzo szybko ale teraz po moich przejsciach (kilku poronieniavh) do prenatalnych nie mowie nikomu
A poza tym nie spodziewam sie jakiegos mega entuzjazmu [emoji41]moja matka to raczej z tych co bardziej o wszystko sie martwia niz ciesza a moje starszaki... Zwlaszcza starsza cora nie bedzie za szczęśliwa... Mlodsza bedzie sie cieszyc bo ona ze wszystkiego sie cieszy [emoji2763]
To będzie Twoja pierwsza wizyta czy już kolejna? jestem ciekawa co będzie u Ciebie widać ja w piątek idę i będę jakoś 6+4Hej ja mam jutro
Chodzi mu pewnie o alergie.Dlaczego nie wolno cytrusów ?
U mnie najgorzej jest wieczorem i po południu. Mam mdłości, ale nie wymiotowalam jeszcze ani razu. U Ciebie wieczorem przechodzi?Zazdroszczę, ja na czczo mam chyba najgorzej
Chodzi mu pewnie o alergie.
U mnie najgorzej jest wieczorem i po południu. Mam mdłości, ale nie wymiotowalam jeszcze ani razu. U Ciebie wieczorem przechodzi?