Hej dokładnie tak też mam z tym problemWitam się w piątek
Was też tak męczą zaparcia?
Kiedyś robiąc kawę mogłam już lecieć do łazienki a teraz... Tragedia..
reklama
skorpion21
Fanka BB :)
Tak, siemie może też 'zatkać' właśnie, jak się popija mało wody ja jeszcze dodatkowo staram się rozgryzać ziarenka. Zawsze zostają suszone śliwki, ale mi przez gardło by nie przeszłyJa uwielbiam siemie i pilam je przez kilka miesiecy, ale chyba przeginalam z iloscia siemienia (zaparzalam pol kubka zmielonych ziaren) i wlasnie po nim mialam problemy. Byc moze tez za malo pilam wody jedzac siemie. W kazdym razie odkad zaszlam w ciaze przestalam pic, nawet nie wiem dlaczego, po prostu zapominalam rano i zaparcia minely.
wesola_mamusia
Dziewczyny, siedzę przed gabinetem. Udało mi się dostać do gin przed jego urlopem (jest lekko wkurzony, że przyszłam, bo on już chce jechać na urlop).
Już wiem jak się czułyście przed 1 wizytą,a nic nie widzieliście. Serce mi zaraz wyskoczy, tak się boję. Jestem 7+3
Już wiem jak się czułyście przed 1 wizytą,a nic nie widzieliście. Serce mi zaraz wyskoczy, tak się boję. Jestem 7+3
Cukierkowa20pare
Czekaj cierpliwie i daj znaćDziewczyny, siedzę przed gabinetem. Udało mi się dostać do gin przed jego urlopem (jest lekko wkurzony, że przyszłam, bo on już chce jechać na urlop).
Anolik
Trzymamy kciuki, będzie dobrze [emoji4]Dziewczyny, siedzę przed gabinetem. Udało mi się dostać do gin przed jego urlopem [emoji28](jest lekko wkurzony, że przyszłam, bo on już chce jechać na urlop).
developerka
Kciuki zaciśnięte, dawaj znaćDziewczyny, siedzę przed gabinetem. Udało mi się dostać do gin przed jego urlopem (jest lekko wkurzony, że przyszłam, bo on już chce jechać na urlop).
Poplątana9
wcześniej już chyba dziewczyny o tym pisały, ale tyle tu tych stron, ze ja jeszcze raz bardzo polecam zaparzyć sobie świeży imbir. Mnie to ratuje, bo codziennie rano ledwo żyje, a gorąca woda z imbirem mi bardzo pomagaMam to samo .. dziś rano dalej mnie trzyma.. mdli mnie jak cholera
Sollina
Jestem po wizycie ,uspokojona maksymalnie Ciąża rozwija się prawidłowo,a torbiel już sie zmniejszyl do 38mm z 5cm.wysokimi przyrostami i wartosciami bety mam sie nie denerwować-to nic nie znaczy ,wazne ,ze przyrasta.Tydzien temu mialam pecherzyk ciążowy 3mm ,a dziś jest pecherzyk zoltkowy i zarodek 2,5 mm Co do serduszka -coś sie zaczyna ale aorta zakłócala odczyt.Na plamienia dostalam duphaston.Dzis mam 5+6
Załączniki
Ostatnia edycja:
reklama
blanny
Na pewno wszystko będzie ok, daj szybciutko znać po!Dziewczyny, siedzę przed gabinetem. Udało mi się dostać do gin przed jego urlopem (jest lekko wkurzony, że przyszłam, bo on już chce jechać na urlop).
Ja właśnie jadę do labo oddać krew na badania, które gin zlecił.