reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2022

0
Witam się w piątek [emoji846]
Was też tak męczą zaparcia? [emoji52]
Kiedyś robiąc kawę mogłam już lecieć do łazienki [emoji23] a teraz... Tragedia..
Niestety tak :(
W kazdej ciazy mialam a pozniej wychodzily mi hemodupki a juz po porodzie od partych to sa ogromne. Bardziej po porodzie doskietaly mi hemodupki niz szycie po porodzie :(
Ide do proktologa w sierpniu moze cos poradzi na to i tym razem mnie jakims cudem omina choc wątpię :(

reklama
Hejka 🥰 mi mąż zaparza siemie lniane i piję (w sumie jem 😁). Troszkę pomaga 😁
Ja uwielbiam siemie i pilam je przez kilka miesiecy, ale chyba przeginalam z iloscia siemienia (zaparzalam pol kubka zmielonych ziaren) i wlasnie po nim mialam problemy. Byc moze tez za malo pilam wody jedzac siemie. W kazdym razie odkad zaszlam w ciaze przestalam pic, nawet nie wiem dlaczego, po prostu zapominalam rano i zaparcia minely.

reklama
Tak z ciekawosci: kiedy mówicie o ciąży? Rodzinie, znajomym itp ?;) ja bym chciała jak najpóźniej:p jestem z tych "dmuchać na zimne"

u mnie narazie wie tylko mąż i przyjaciółka.
Rodzicom i rodzeństwu zamierzamy powiedzieć po kolejnej wizycie, będzie to początek 11 tygodnia. A całej reszcie po skończonym 12 tyg ☺️

Do góry