Ja 3tyg to bym nie wytrzymała wogole bardzo niecierpliwy jestem po ostatnim poronieniu i wszystko martwi i analizuje stanowczo za duzociesz się że już za tydzień chciałabym też mieć wcześniej niż 3 tygodnie
Podobne tematy
- Ladycarooo
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja 3tyg to bym nie wytrzymała wogole bardzo niecierpliwy jestem po ostatnim poronieniu i wszystko martwi i analizuje stanowczo za duzociesz się że już za tydzień chciałabym też mieć wcześniej niż 3 tygodnie
Mi już od dawna dawna podoba się jeden i jak na razie zdania nie zmieniłamDo dziewczyn, które po cichu ogladaja wozki ciekawe czy kupimy te, ktore nam się teraz podobają czy będą zupełnie inne...
Jaki?Mi już od dawna dawna podoba się jeden i jak na razie zdania nie zmieniłam
X-lander X-pulseJaki?
ja też... Dlatego nie wiem jak to będzie a mieszkam w Niemczech.. I inna lekarka ma full pacjentówJa 3tyg to bym nie wytrzymała wogole bardzo niecierpliwy jestem po ostatnim poronieniu i wszystko martwi i analizuje stanowczo za duzo
Więc trzymam kciuki za twoją cierpliwośćja też... Dlatego nie wiem jak to będzie a mieszkam w Niemczech.. I inna lekarka ma full pacjentów
A pamiętasz ile mm miał zarodek?ja byłam 6+2 i widziałam pęcherzyk żółtkowy z zarodkiem i migotajacym serduszkiem Także wcale może nie być wcześnie żeby coś zobaczyć
Ja bylam 6w4 i zarodek 8mmA pamiętasz ile mm miał zarodek?
Hej.Ja mam dwójkę, 2 chłopcówDziewczyny dopiero dzisiaj do Was dołączyłam,jestem ciekawa ile już dzieci macie ?