U mnie totalna odmiana. Na początku mówiłam że spacerówka od razu wjedzie jakaś taka przystosowana też dla niemowląt skończyło się na 3w1 i tak było w obydwu przypadkach. Ale serio z doświadczenia wiem że u nas gondola się nie sprawdzi ... nie były za bardzo używane poprzednimi razy więc jak bedzie tylko wszystko dobrze to nastawiam się na porządną spacerówkę.Do dziewczyn, które po cichu ogladaja wozki ciekawe czy kupimy te, ktore nam się teraz podobają czy będą zupełnie inne...
reklama
DobreMyśli
Fanka BB :)
Też je oglądam ale mąż chce jedno i na długoJa na razie zerkam cichaczem na lozeczka dostawiane do lozka rodzicow Nie ze wzgledu na miejsce tylko na wygode
Asjunia
Ooo tak, takie lozeczka sa super. Tez na nie zerkalamJa na razie zerkam cichaczem na lozeczka dostawiane do lozka rodzicow Nie ze wzgledu na miejsce tylko na wygode
Lytomka
Ja oglądałam jeszcze przed zajściem w ciążę. Nie widzę w tym nic złego/dziwnego.Ja oglądam,może wydaje się o wiele za wcześnie,ale znając mnie zajmie mi to parę miesięcy
Anolik
Nie macie litości... Trzysta postów z dziś mam do nadrobienia [emoji85] już się zabieram.
Ja lubię taki dni jak dziś, nie miałam czasu rozmyślać, byłam na paznokciach i zakupach, bo w sobotę mam wesele. Później zabrałam córę nas jezioro. A jakby mi było mało, to miałam jeszcse jeden test w domu, więc rano zrobiłam [emoji23] jakże się ucieszyłam z widoku [emoji7] już tylko tydzień do wizyty! Trzymam kciuki za jutrzejsze wizyty.
Na kolację wjechały kanapki ze smalcem i ogórkiem małosolnym, to przez Was!
Ja lubię taki dni jak dziś, nie miałam czasu rozmyślać, byłam na paznokciach i zakupach, bo w sobotę mam wesele. Później zabrałam córę nas jezioro. A jakby mi było mało, to miałam jeszcse jeden test w domu, więc rano zrobiłam [emoji23] jakże się ucieszyłam z widoku [emoji7] już tylko tydzień do wizyty! Trzymam kciuki za jutrzejsze wizyty.
Na kolację wjechały kanapki ze smalcem i ogórkiem małosolnym, to przez Was!
Sollina
Jest takie i najprawdopodobniej wlasnie je kupię Chicco next to me foreverTeż je oglądam ale mąż chce jedno i na długo
Anolik
Już tylko tydzień i będziemy po wizycie [emoji171][emoji173]Ja jeszcze tydzień i jeden dzień [emoji3] z tego wszystkiego pojechałam sobie do rodziców i może zajmę głowę przynajmniej do poniedziałku [emoji3] z tego wszystkiego najtrudniejsze jest czekanie
Anolik
To nie ma sensu chyba się męczyć. Najważniejsze teraz jest dziecko i Ty. Ja w pierwszej ciąży powiedziałam jakoś w 10 albo 11 tygodniu, w tej zamierzam około prenatalnych. Po macierzyńskim wróciłam do pracy w lipcu zeszłego roku, więc juz rok mija, akurat wyrobiłam większe wypłaty na kolejny macierzyński [emoji85]Dziewczyny dzień dobry [emoji8] Dziś pisze do Was ostatkami sił bo mam mega kiepski dzień , mega mi słabo i niedobrze. Zastanawiam się czy nie powiedzieć szefowi o ciąży aby zaczął kogoś szukać na moje miejsce. Myślałam że pocisne dłużej ale nie mam sił. Prace mam wymagająca skupienia, odpowiedzialna i nie mogę sobie pozwolić na błąd i stres tym bardziej .. maluch najważniejszy. Ale pytanie brzmi co sądzicie o tak wczesnym informowaniu przełożonego ? Wiecie ,u mnie to dopiero końcówka 6 tygodnia. Mogę dodać dwwi powiedzieć że jestem w 8 i zaczynam drugi miesiąc hehe ale to nie zmieni tego że boje się o to że nie daj Boże coś się złego stanie.. a wtedy pracodawca raczej nie przyjmie już z otwartymi ramionami bo będzie ktoś za mnie.. nie wiem co robić [emoji27] dajcie znać jak to u Was wyglądała, mówilyscie, czekacie ?
DobreMyśli
Oooo tego nie widziałam. Jak patrzyłam to wyskakiwały mi takie ala kołyski jakby.Jest takie i najprawdopodobniej wlasnie je kupię Chicco next to me forever
reklama
Cukierkowa20pare
Żeby tylko Moje serce to wytrzymało im bliżej tym gorzejJuż tylko tydzień i będziemy po wizycie [emoji171][emoji173]