Asjunia
Fanka BB :)
jestesmy w tym razemJa o 17:40 już się nie mogę doczekać, ale też strasznie się stresuję
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
jestesmy w tym razemJa o 17:40 już się nie mogę doczekać, ale też strasznie się stresuję
A jeszcze jak przeczytałam, że można mieć objawy a serduszko nie bije już na przykład tydzień to już w ogóle zaczęłam panikować ale jestem dobrej myśli bo co mi pozostajejestesmy w tym razem
nic nam nie pozostaje tylko czekac. Jak dobrze, ze to juz jutro!A jeszcze jak przeczytałam, że można mieć objawy a serduszko nie bije już na przykład tydzień to już w ogóle zaczęłam panikować ale jestem dobrej myśli bo co mi pozostaje
Dziś 5+4 od OM Pytałam czy jeszcze ten dziad może się pokazać mówi ze niestety tak ale nie można tak myśleć wiec staram sie o dziadzie zapomniećSuper super SUPER wieści! Kochana jak ja się cieszę tą twoją dobrą wizytą
Poprawiłaś mi właśnie humor na zdjęcie nie mogę się napatrzeć ❤ przypomnisz mi który to tydzień? Mam dobrą ale krótką pamięć
Dziewczyny a jakiej firmy macie te detektory tetna płodu? Bo ja np w poprzedniej ciazy odkupiłam od kogoś ale takie g*wno że szok i myslalam ze wszystkie ogólnodostępne nie działają
Dziękuję. Nie ukrywam, bardzo się martwię. W poprzedniej ciąży w 5+3 miałam 15.4 mm pęcherzyk i pęcherzyk żółtkowy 3.7 mm. A teraz 5+6 puste jajo 17.7 mm nawet bez pęcherzyka żółtkowego. Dlatego tak się stresuję i jestem pełna czarnych myśli. Część mnie ma nadzieję i wierzy, a część to najgorszy czarny scenariusz...Dopisałam cię do postu żeby pamiętać Trzymam kciuki i czekam na cudowne nowiny ❤ który będzie jutro tydzień?
Mam dokładnie to samo. Przeczytałam, że objawy są, a zarodka nie i już sobie wkręciłam że to na pewno mój przypadek. A wizyta dopiero w środęA jeszcze jak przeczytałam, że można mieć objawy a serduszko nie bije już na przykład tydzień to już w ogóle zaczęłam panikować ale jestem dobrej myśli bo co mi pozostaje
Dziewczyny mam nadzieję że dopisałam wszystkie ❤ czekam na Wasze cudowne wieści i zdjęciaCzyli jutro dobre wieści mamy od :
1. Blanny o 10
2. Oliwia. o 11
3. Asjunia o 16.10
4. sylwia210295 17.40
5. Alanyaaa o 18
Jeszcze któraś?
Ja tez mam jutro isg i tez sie mega stresuje w ktorym dniu bedziesz? Ja 6+4, mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrzeHej dziewczyny. Od jakiegos czasu nie udzielam sie, ale chetnie Was podczytuje w kazdej wolnej chwili wreszcie i ja doczekalam sie mojego pierwszego usg. To juz jutro! bardzo sie stresuje i mam wielka nadzieje, ze wszystko bedzie OK.